Celebrity News

Arkanova porodica ne može da se suzdrži ni na pomenu: Evo šta je sestra Jasna danas učinila i kako je Ceca reagovala (FOTO)

Porodica Željka Ražnatovića Arkana okupila se na pomenu ubijenom komandantu

Arkanova porodica ne može da se suzdrži ni na pomenu: Evo šta je sestra Jasna danas učinila i kako je Ceca reagovala (FOTO)

Ata Images

Porodica Željka Ražnatovića Arkana okupila se na Novom groblju u Beogradu gde se danas navršava 23 godine od ubistva komandanta Srpske dobrovoljačke garde. Njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović i deca Veljko i Anastasija bili su u pratnji prijatelja i sveštenih lica, ali pre svih njih na grob je prva stigla Arkanova sestra Jasna koja nije želela da sačeka Cecu i ostale. Ona je u tišini donela crvene ruže, zapalila je sveću i otišla, a onda je stigla Ceca sa decom.

Ata Images

 

Porodica Željka Ražnatovića Arkana svakog 15. januara tokom poslednjih 23 godine drži se zajedno. Ceca se po dolasku pozdravila sa svim okupljenim gardistima, položila je cveće i iznela posluženje. Veljko je nosio korpu sa hranom dok je njegova sestra iznela oval na kojoj je takođe bila hrana. Poljubili su spomenik, upalil sveće, a vladika Stefan očitao je molitvu.

Pročitajte: Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji: Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Ata Images

 

Deset minuta posle stigla je i Cecina sestra Lidija. Nakon što je očitana molitva, Ceca i Veljko su lično poslužili okupljene žitom, vinom, sokom, pa i novinare. Porodica Željka Ražnatovića Arkana svake godine obeležava tragediju koja je zadesila njihovu kuću kada je 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu "Interkontinental" u Beogradu ubijen zajedno sa prijateljima i kolegama.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading