Celebrity News

Sin Voje Nedeljkovića je očeva KOPIJA! Upoznajte Đorđa, čak i da ne znate ko mu je otac po izgledu biste lako shvatili (FOTO)

Sin Voje Nedeljkovića prešišao je voditelja po visini

Sin Voje Nedeljkovića je očeva KOPIJA! Upoznajte Đorđa, čak i da ne znate ko mu je otac po izgledu biste lako shvatili (FOTO)

Luka Šarac

Dve decenije sin Voje Nedeljkovića najvažnije ja figura u životu šarmantnog voditelja. Otkako je Đorđe stigao na svet Voja se potpuno promenio, najpre je korigovao svoje prioritete, a zatim su on i supruga u dogovoru promenili i životni prostor, a sve s ciljem da nasledniku bude sve potaman.

Oboje se njemu u velikom broju slučajeva prilagođavaju, zato nikoga nije iznenadilo kada je voditelj svojevremeno prokomentarisao kako njegov naslednik želi da se školuje u inostranstvu te da i on i supruga ozbiljno razmišljaju o toj soluciji ukoliko Đorđe zaista odlući da napusti zemlju.

Pročitajte: Saobraćajna nesreća Voje Nedeljkovića - Suze na licu najmilijih i očaj u porodici (FOTO)

Sin Voje Nedeljkovića bavi se informacionim tehnologijama, trenutno studira u Beogradu, a nije isključeno da će master pohađati negde preko.

Dok se to ne dogodi on uživa u blagodetima porodičnog doma, kraj oca i majke koji mu u svemu udovoljavaju, a kako i ne bi kada je on izrastao u divnog i skromnog momka koji ni ne traži mnogo. Koliko je divan svedoči činjenica da se nije naljutio kada je doznao da program na njegovoj maturi vodi baš Voja.

Luka Šarac

 

Prvi put domaća javnost susrela se sa fotografijom Vojinog naslednika kada je voditelj sa porodicom pozirao za jedan lifestyle magazin. Od tog momenta prošlo je dosta godina, stoga je dugo prava nepoznanica bila kako to Đorđe izgleda, koliko je porastao i da li se promenio.

Pre izvesnog vremena lično voditelj objavio je na svom Instagramu sliku sa naslednikom koji neopisivo liči na njega.

Pročitajte: Ona završila medicinu, on iz biologije imao jedva trojku- Da nije doktorka Maja Nedeljković bi od ovoga zarađivala milione

Visok je, zgodan i ima kestenjaste oči na koje devojke njegovog uzrasta vrlo verovatno padaju.

Po osmehu bi se reklo da je sin Voje Nedeljkovića i šarm nasledio od oca, što će mu zasigurno mnogo benefita u životu doneti.

Instagram

 

 

Za sada on ne želi da bude deo javnog sveta, uživa u svojoj anonimnosti i lagano radi na svojoj samostalnosti. Istovremeno je brižan sin, koji  je roditeljima uvek na usluzi,što se pokazalo kada je Voja imao problema sa zdravljem.

Komentari (0)

Loading