Celebrity News

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Voja Nedeljković sina iznenadio na maturskoj večeri! Detalj šokirao prisutne (FOTO)

Sin Voje Nedeljkovića okončao srednju školu i uveliko se priprema za fakultet

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Voja Nedeljković sina iznenadio na maturskoj večeri! Detalj šokirao prisutne (FOTO)

Školska godina se približila kraju a među mnogobrojnim beogradskim maturantima našao se i sin Voje Nedeljkovića. Đorđe Nedeljković, kojeg je slavni voditelj dobio sa transfuziologom Majom, nedavno je sa svojim vršnjacima i drugarima iz odeljenja u jednom prestoničkom hotelu proslavio maturu, a slučajnost je bila ta da je i Voja bio pozvan da prisustvuje.

Pročitajte: OPERACIJA je neizbežna: Tužne vesti stižu o zdravstvenom stanju Voje Nedeljkovića (VIDEO)

 

 

On je imao poseban zadatak, a usput je ugrabio priliku da se infiltrira među maturante i napravi jednu fotografiju sa naslednikom, koji će najverovatnije studije nastaviti u inostranstvu.

Pročitajte: Ona završila medicinu, on iz biologije imao jedva trojku: Da nije doktorka Maja Nedeljković bi od ovoga zarađivala milione

 

 

Svi su gledali u čudu i pitali se kako to otac i sin zajedno obeležavaju maturu i to u istoj garderobi, ali voditelj je to kratko ispod slike na "Instagramu" objasnio.

- Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine! - kazao je Voja.

Komentari (0)

Loading