Celebrity News

Videli ste je u Bajinom spotu, a niste znali da mu je rodila dvoje dece: Ovo je njegova 19 godina mlađa supruga (FOTO)

Bivša žena Nedeljka Bajića Baje izgleda ovako

Videli ste je u Bajinom spotu, a niste znali da mu je rodila dvoje dece: Ovo je njegova 19 godina mlađa supruga (FOTO)

Nedeljko Bajić Baja oduvek važi za pevača koji uspešno krije svoj privatni život od javnosti, te je i njegova ženidba, ali i razvod za javnost dugo bila tajna. Naime, bivša žena Nedeljka Bajića Baje, baš kao i on, želela je da svoj život živi daleko od radoznalih pogleda, u čemu je i uspela.

Ipak, poznato je da je Baja bio u braku sa 19 godina mlađom Ivanom, koja je bila zvezda njegovog spota "Mokra do kože".

youtube printscreen

 

2018. godine par je stavio tačku na svoj brak, a bivša žena Nedeljka Bajića Baje podarila je pevaču dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu.

Pročitajte: Tajno venčanje i još tajanstveniji razvod - Evo kako izgleda 19 godina mlađa lepotica koja je osvojila Nedeljka Bajića Baju (FOTO)

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila.

- Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom.

- Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj, a preneo je ranije „Svet“.

 

Komentari (0)

Loading