Celebrity News

Supruga Nedeljka Bajića Baje je FATALNA PLAVUŠA: Rodila mu je dvoje dece, evo kako izgleda i ZAŠTO JE KRIJE (FOTO)

Supruga Nedeljka Bajića Baje prelepa je žena

Supruga Nedeljka Bajića Baje je FATALNA PLAVUŠA: Rodila mu je dvoje dece, evo kako izgleda i ZAŠTO JE KRIJE (FOTO)

www.nedeljkobajicbaja.com

Nedeljko Bajić Baja jedan je od najpopularnijih folk pevača na našim prostorima, a svoju zavidnu karijeru gradio je isključivo vokalnim sposobnostima i kvalitetnim pesmama. Pevać svoju privatnost nikada nije iznosio u javnost te se o njegovim emotivnim izborima jako malo zna, a supruga Nedeljka Bajića Baje dugo je bila nepoznanica za javnost. 

Vest o pevačevom razvodu odjeknula je kao bomba 2018. godine, a imajući u vidu da je retko ko bio upućen u njegov bračni status, mnogi su se iznenadili.

Ispostavilo se, kako piše "Svet" da se od 2013. godine popularni Baja zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu "Mokra do kože", a devetnaest godina mlađa Ivana, podarila mu je dvoje dece sina Marka i ćerku Milicu. Nakon pet godina brak je doživeo krah, bivši supružnici neguju prijateljski odnos, a deca su ostala da žive sa majkom.

Pročitajte: Tajno venčanje i još tajanstveniji razvod - Evo kako izgleda 19 godina mlađa lepotica koja je osvojila Nedeljka Bajića Baju (FOTO)

www.nedeljkobajicbaja.com

 

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pevačev prijatelj, a prenosi "Svet".

Pročitajte: Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu... Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

youtube printscreen

 

Ove navode on nikada nije demantovao ni potvrdio, a supruga Nedeljka Bajića Baje ostala je pod velom tajni. Ipak, u jednoj izjavi ispričao je kako nikada nije želeo svoju porodicu da izlaže očima javnosti, jer je njegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

-  Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao - ispričao je pevač svojevremeno.

Komentari (0)

Loading