Celebrity News

Bogdana i Veljko Ražnatović se nisu nadali da će ovaj dan doći tako brzo: Cecin sin se oglasio na Instagramu i potvrdio DIVNE VESTI (FOTO)

Željko Ražnatović postao šarmer na tatu i pokojnog dedu

Bogdana i Veljko Ražnatović se nisu nadali da će ovaj dan doći tako brzo: Cecin sin se oglasio na Instagramu i potvrdio DIVNE VESTI (FOTO)

Hteo ne hteo Željko Ražnatović  pred očima je javnosti gotovo svakoga dana.

Pročitajte: Krstan Ražnatović prvi put na izletu sa bratom Željkom- Pogledajte fotku preslatkih dečaka koja je otopila sva srca

Bogdana i Veljko, pa i ponosna baka Ceca, odabrali su da svog naslednika ne skrivaju od nacije, naprotiv dečak je vrlo izložen, a sve njegove dogodovštine, pesmice, situacije kako u ringu trenira sa tatom su omiljene među fanovima pevačice i poznatog para.

Blic TV printscreen

 

Cecin prvenac nedavno je postao tata još jednog dečaka ipak to nije poremetilo ambicije njenog prvog unuka da bude u centru pažnje čitave porodice.

Aminath Jila Naseem

 

Svog mlađeg brata obožava i vrlo se zaštitnički prema njemu odnosi, ali ipak mu je najdraže kada su svi fokusirani samo na njega i u svemu mu udovoljavaju.

Željko Ražnatović ne zna za ne, ali uprkos tome nije postao razmažen.

Pročitajte: Maldivi ih ne zanimaju! Ovako Bogdana i Veljko letuju sa sinovima Željkom i Krstanom FOTO

Sve više po pitanju džentlemnskih manira kopira tatu a nedavno je čak ponosno jednoj devojčici, za koju se sumnja da mu je simpatija, uručio i poklon.

Instagram

 

 

Naime, prilika je bila rođendanska, ali Željko se nije obrukao poneo je i poklon i cveće.

Ponosni tata ga je slikao pa podelio sa svojim pratiocima na Instagramu koji svim srcem bodre malog Ražnatovića.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading