Celebrity News

Krstan Ražnatović prvi put na izletu sa bratom Željkom: Pogledajte fotku preslatkih dečaka koja je otopila sva srca

Željko i Krstan Ražnatović baš znaju da uživaju

Krstan Ražnatović prvi put na izletu sa bratom Željkom: Pogledajte fotku preslatkih dečaka koja je otopila sva srca

Ata Images

Željko i Krstan Ražnatović otkako su ugledali svetlost dana izloženi su budnom oku javnosti što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir koliko su svi članove porodice popularni.

Ražnatovići ne žele svoju privatnost da kriju, naprotiv rado sa fanovima dele fotke koje otkrivaju njihovu svakodnevnicu, a u poslednje vreme najveće zvezde Instagram profila mame i tate, kao i poznate bake Cece i tetke Anastasije upravo su dva preslatka mališana.

 

 

Nema ko može ravnodušan ostati na slatkoću, šarm i energiju koju čak i putem fotki emituju najmlađi članovi Željko i Krstan Ražnatović, a posebno se svi razneže kada ih ugledaju zajedno što je i ovog puta bio slučaj.

Da žive zaista jedan bajkovit život i da se roditelji trude da im omoguće što lepše i bezbrižnije detinjstvo često smo u prilici da se uverimo, ali i to da porodica najviše voli da provodi vreme zajedno i da sa svojim mališanima Bogdana i Veljko učestvuju u raznim aktivnostima.

Pročitajte: Prizor iz doma u Titelu rasplakao sve - Mali Krstan Ražnatović u maminom zagrljaju je najlepša fotka dana

Predivno popodne oni su odlučili da provedu u prirodi na svežem vazduhu, a koliko Krstan i Željko uživaju u izletu, svedoči fotka koja je osvanula na društvenim mrežama i otopila svima srca. 

Instagram

 

 

Mališani su pozirali na ćebencetu prostranom na travi i otopili svima srca, a posebno je vidna radost na licu malenog Željka, koji je i te kako pažljiv i brižan stariji bata.

Pročitajte: Sin Veljka Ražnatovića zbog jednog snimka postao zvezda na Instagramu - Da li se neko pita kako je Bogdani dok OVO GLEDA (FOTO)

Tu su i činije sa voćem jer mama i tata insistiraju na obaveznom unosu vitamina, pa ne čudi što mališani ovako lepo napreduju i što rastu u zaista prelepe dečake.

Komentari (0)

Loading