Celebrity News

Ceca POBESNELA na nastupu i u mikrofon rekla nešto što je šokiralo sve: Ovakvu njenu stranu do sada nismo videli, pogledajte snimak

Reakcija Cece Ražnatović iznenadila

Ceca POBESNELA na nastupu i u mikrofon rekla nešto što je šokiralo sve: Ovakvu njenu stranu do sada nismo videli, pogledajte snimak

Ata Images

Svojim velikim hitovima, ali i harizmom i drugim ljudskim kvalitetima, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda ušla je pod kožu mnogima  i postala obožavana u narodu, međutim reakcija Cece Ražnatović od pre nekoliko dana naširoko se komentariše jer šira javnost do sada nije imala prilike da je upozna i u tom svetlu.

ATA Images

 

 

Naime, pevačica se nedavno u Štutgartu družila sa svojom publikom koja je sa njom u glas pevala i dobro se provodila, međutim u jednom momentu Ceca je na kratko prekinula nastup i sa osmehom na licu obratila se pojedinim gostima.

Pročitajte: Vatreno izdanje Cece Ražnatović izazvalo senzaciju - Ovakvu je dugo nismo videli (FOTO)

- Pijte šampanjac, ali bez ovih prskalica. Udaviste me. Može šampanjac i bez da svetli, molim vas - rekla je jer joj je zasmetao dim od prskalica koje su uglavnom propratni deo uz šampanjac koji se služi u posebnim prilikama.

Ova reakcija Cece Ražnatović ispraćena je ovacijama i aplauzom budući da njena publika dobro zna koliko joj smeta dim te da iz istih razloga na svojim nastupima ne praktikuje specijalne efekte, a na ovom stavu niko joj nije zamerio, gosti su ispoštovali njenu želju, pa se i odličan provod uz pesmu ubrzo nastavio.

 

 

Komentari (0)

Loading