Celebrity News

Srce Olivere Gudelj nije izdržalo: Mesecima se borila, ali nije uspela (FOTO)

Majka Nemanje Gudelja ponovo je glavna tema

Srce Olivere Gudelj nije izdržalo: Mesecima se borila, ali nije uspela (FOTO)

 

I ptice na grani znaju da na relaciji porodica Gudelj - Ražnatović već duže vreme nije sve sjajno. Majka Nemanje Gudelja i njegova sestra Vanja iznenada su otpratile Tasu sa "Instagrama" i svima stavile do znanja da nisu baš najbolje prihvatile snajku, iako su sa njom na početku imale idiličan odnos.

Pročitajte: Šta je ovoj ženi? Reakcija svekrve Anastasije Ražnatović nakon vesti o trudnoći je šokantna, evo šta je sada uradila (FOTO)

Nemanja je ove spekulacije demantovao, međutim mnogo toga i dalje ukazuje da ipak nije sve tako kako on tvrdi, a primetno je i da gospođa Gudelj izbegava sva okupljanja na kojima je Anastasija prisutna, iako je ona sada faktički deo porodice.

 

Instagram

 

Nijednu utakmicu koju je igrao njen sin u poslednje vreme, a na kojima ga je izabranica zdušno podržavala sa tribina, majka Nemanje Gudelja nije odgledala sa stadiona, a nedavno kada se porodica uputila u rodno Trebinje, Oivera i Vanja takođe su izostale.

 

Instagram

 

 

Sa druge strane, muški članovi porodice Gudelj nemaju nikakve primedbe na Nemanjin izbor, te sa njom rado idu na događaje, fotografišu se i objavljuju sve na društvenim mrežama, pa mnoge zanima kako sve to među njima funkcioniše i kada će Olja i Vanja smekšati i sa Tasom konačno izgladiti odnose.

 

Instagram

 

Mnogi su mislili da će vest o Tasinoj trudnoći nešto promeniti, međutim do toga nije došlo, a najčudnije je svima bilo kada ni nakon gubitka njihove bebe, majka Nemanje Gudelja nije pokazala neku vrstu empatije i saosećanja, bar to nije učinila javno.

 

Pročitajte: Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

 

Ona je u jednom momentu zaključala "Instagram" nalog na kojem je objavljivala razne porodične fotografije izuzimajući Anastasiju, a sada je odlučila da potpuno ugasi profil i time ponovo pokrenula spekulacije.

 

Instagram

 

 

Majka Nemanje Gudelja i ovim potezom indirektno je pokazala da joj ne prijaju komentari o njenom i Anastasijinom odnosu, a mnogi komentarišu i to da nije mogla više da gleda koliko je njen sin lud od ljubavi prema devojci koja se njoj ne dopada, te joj je bilo lakše da se povuče sa društvenih mreža.

 

Komentari (0)

Loading