Celebrity News

Evo šta je opaka bolest učinila od onakvog čoveka: Aljoša Vučković konačno u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Aljoše Vučkovića znatno se izmenio

Evo šta je opaka bolest učinila od onakvog čoveka: Aljoša Vučković konačno u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Bolest je dosta uticala na izled Aljoše Vučkovića.

Jedan od mnogima omiljenih glumaca proteklih godina nije bio često viđen u javnosti, a razlog je bolest koja mu je poremetila mnoge planove i zbog kojeg se zapravo i povukao iz javnog života.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je u jednom od retkih intervjua, ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Ata Images

 

 

Budući da je oduvek svoju privatnost čuvao daleko od znatiželjnika, ne čudi činjenica što ni o bolesti sa kojom se borio nije želeo da otkriva previše detalja, međutim fotografije koje su u medijima kružile bile su dovoljan pokazatelj koliko je ista uticala na izgled Aljoše Vučkovića.

Pročitajte: Nekada najlepši glumac u Jugoslaviji posle bolesti više nije isti - Pogledajte kako danas izgleda Aljoša Vučković (FOTO)

Vidno mršaviji i bez kose Aljoša je tada i te kako zabrinu poštovaoce i publiku koja godinama prati njegov rad, a zatim su usledile lepe vesti, da se njegovo zdravstveno stanje poboljšalo, te da se, iako je u penziji on ponovo vratio aktivnostima kojima je posvetio svoj život.

Ata Images

 

 

Bolest koja ga je proteklih godina usporila i pomrsila mu konce očito je iza njega, a da ga vedar duh i dobra energija ne napuštaju imali smo prilike da se uverimo putem najnovije fotografije koju je na svom "Instagramu" objavio popularni Vlado Georgiev.

Pročitajte: Aljoša Vučković je OVU poznatu pevačicu OSTAVIO PRED OLTAROM - Pogledajte jedinu sliku sa svadbe glumca koja se nije odigrala do kraja

- Sretoh dragog Aljošu Vučkovića posle dosta vremena i puno se obradovah…Život je nekad i prijatan -  napisao je pevač prepun emocija dok su se komentari nizali.

Instagram

 

 

Sudeći po rečima onih koji su ostavili svoje utiske ispod fotke reklo bi se da se nije jedini Vlado obradovao videvši legendu srpskog glumišta, a svi su složni u mišljenju da se izgled Aljoše Vučkovića znatno poboljšao, da on i u osmoj deceniji i posle ljute borbe za zdravlje pleni posebnim šarmom.

Komentari (0)

Loading