Celebrity News

RASTALI SE Vlado i Milica Georgiev: Pevač spakovao kofere i napustio suprugu i ćerke, ovo je njegovo prvo oglašavanje (FOTO)

Rastali se Vlado i Milica Georgiev

RASTALI SE Vlado i Milica Georgiev: Pevač spakovao kofere i napustio suprugu i ćerke, ovo je njegovo prvo oglašavanje (FOTO)

Jelena Jovanov

Gotovo je vreme odmora i pevač Vlado Georgiev sada je otpočeo sa nastupima. Rastali se Vlado i Milica Georgiev, i dok se mama ovog septembra bavi pripremama devojčica za vrtić i školu, Vlado radi, a u slobodno vreme relaksira se daleko od porodičnog doma.

ATA Images

 

 

Rastali se Vlado i Milica Georgiev, te je pevač suprugu ostavio u porodičnom domu u Beogradu, dok se on sa bendom zaputio na jug Srbije, gde ima zakazane nastupe. Ipak, kada ne nastupa pevač nalazi vremena za odmor, a kako uživa pokazao je svojim pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Dom Vlade Georgieva je tamo gde su ćerke Sofija i Elena - Fotografija porodične sreće će vas raznežiti

- I posle Jadranskog mora čovek može da se odmori na pravom mestu. Niš je ozbiljan grad - napisao je pevač uz fotografiju na kojoj pozira na bazenima jednog spa kompleksa.

Instagram

 

Iako uživa u svom poslu i koncertima na kojima publika sa njim peva u glas, Vlado sa nestrpljenjem čeka da se vrati supruzi i ćerkama Sofiji i Eleni, koje su centar njegovog sveta.

Pročitajte: Elena Georgiev prvi put u javnosti - Ovo je mlađa ćerka Vlade i Milice, pogledajte šta je već postigla i na koga liči (FOTO)

- Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac - ispričao je o svojim ćerkicama jednom prilikom za "Hello!"

Komentari (0)

Loading