Celebrity News

Prve fotografije fatalne Tare Matić: Sašina ćerka je najlepša devojka koju ste skoro videli, tata i mama će imati ozbiljne probleme s njom

Ćerka Saše Matiča zablistala u mini haljini

Prve fotografije fatalne Tare Matić: Sašina ćerka je najlepša devojka koju ste skoro videli, tata i mama će imati ozbiljne probleme s njom

Ćerka Saše Matića zablistala je na sinoćnoj proslavi punoletstva Ive Pejović, najmlađe ćerke Aca Pejovića.

Ona se na žurku povodom 18. rođendana pojavila u pratnji oca i majke i sve prisutne zasenila lepotom, ali i elegantnim stajlingom, zaparavo mini haljinom koja joj je istakla njene izvajane noge.

Pročitajte: Godinama ga je čekala- Nataša Bekvalac PRESREĆNA, ovaj POZNATI MUŠKARAC ušao je u njen život (FOTO)

Prvi put se mlađa ćerka Saše Matića osmelila na ovakav autfit, koji je bio vrlo sličan stajlingu njene majke Anđelije, ipak nema ko joj nije pohvalio odabir garderobe, a i Sale je dobio čestitke zbog lepog ponašanja i vaspitanja mezimice.

Ata Images

 

Pozirajući fotoreporterima na samom ulazu u hotel, gde je održana proslava, pevač nije skidao osmeh sa lica, a zašto i bi kada kraj sebe ima divnu ženu i ćerke Aleksandru i Taru, o kojima svi imaju samo reči hvale.

Saša i njegova supruga Anđelija prvu naslednicu dobili su odmah po venčanju, koje se dogodilo 2003. godine. Bračni par upoznao se na jednom od Matićevih nastupa i danas važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Ata Images

 

- Onog momenta kada shvatite da pored sebe imate prijatelja, nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život - ovim rečima svoj odnos sa Anđelijom opisao je ranijih godina Sale.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading