Celebrity News

Supruga Peđe Mijatovića došla u Beograd: OVAKVA se pojavila na slavlju Pejovićeve ćerke, zbog dekoltea je svi OGOVARAJU (FOTO)

Supruga Peđe Mijatovića izuzetno je lepa i obrazovana

Supruga Peđe Mijatovića došla u Beograd: OVAKVA se pojavila na slavlju Pejovićeve ćerke, zbog dekoltea je svi OGOVARAJU (FOTO)

Supruga Peđe Mijatovića, prema izjavi bivšeg sportiste, sve je što jedan muškarac može da poželi.

Aneta, nekada Milićević, danas Mijatović pre više od dve decenije osvojila je srce slavnog fudbalera, koji je prethodno okončao brak sa Elenom Karaman.

Pročitajte: Šta sam bogu skrivio da me OVAKO KAZNI- Peđa Mijatović SLOMIO SVIMA SRCE, poručuje da zdravlje nema cenu

Sportista je svoju drugu suprugu upoznao u Kotoru. Neko vreme gajili su odnos na daljinu, posle čega su rešili da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav. 

Sudbonosno "da" izgovorili su 2000. godine, a život im je nešto kasnije podario tri ćerke Nađu, Ninu i Lolu.

Ata Images

 

Supruga Peđe Mijatovića čvrsto je stala uz muža tokom najtežih izazova. Njegove sinove Luku i Andreja iz braka sa Elenom prihvatila je kao svoje, a kada je fudbalerov mlađi naslednik preminuo, našla mu se kao najveća podrška.

Pročitajte: Moderna, sofisticirana, prelepa- Supruga Peđe Mijatovića posle dužeg vremena u javnosti oduzima dah! Sušta suprotnost Eleni Karaman (FOTO)

-  Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila - kazao je svojevremeno Peđa koji bez supruge gotovo nigde u poslednje vreme ne ide.

Upravo ona mu je pravila društvo i sinoć na proslavi 18. rođendana ćerke muzičara Aca Pejovića. 

Ata Images

 

Pevač je zabavu povodom punoletstva mezimice Ive organizovao u jednom prestoničkom hotelu, a u želji da ispoštuju lokaciju i povod Peđa i Aneta pojavili su se izuzetno elegantni i modno usklađeni.

On je blistao u crnom odelu i beloj košulji, ona pak u tamnom kombinezonu sa širokim dekolteom koji je čitavog dana tema modnih magazina.

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading