Celebrity News

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović izgleda ovako: Snašla ga je teška bolest, da ti srce pukne (FOTO)

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović borio se sa teškom bolešću

Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović izgleda ovako: Snašla ga je teška bolest, da ti srce pukne (FOTO)

Danas je sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović veliki momak, a njegove fotografije gotovo je nemoguće naći. On danas bira da živi život daleko od radoznalih pogleda, a njegove fotografije mogle su se videti svojevremeno u privatnoj arhivi poznatih roditelja, koje su svojevremeno prikazali redakciji našeg magazina.

Fotografije malog dečaka javnost su obišle pre desetak godina, kada se saznalo da se sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović borio sa teškom bolešću.

Story press

 

Na svu sreću pobedio je sve izazove i danas je zdrav dvadesetjednogodišnji momak koji uživa u životu i svemu onome što mladi vole. Zaljubljenik u glumu nije, ali sport voli svim srcem. Trenira vaterpolo, voli da čita a ponosi otac tvrdi i da je gitarista u rok bendu "Majak".

Pročitajte: PRAVI DASA - Pogledajte kako izgleda sin Voje Brajovića FATALAN po žene (FOTO)

‒ Veliki je zaljubljenik u rokenrol. Sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Veliki je roker, mnogo čita, ali isključivo istorijsku građu. Kao što je Vukota živa enciklopedija kinematografije, do te mere da može čovek da ga pita sećaš li se nekog epizodiste iz filma sa Van Damom, a on onda kaže njegovo ime i prezime, tako će Relja tačno reći kad je u Prvom svetskom ratu na tom i tom frontu taj i taj komandant izdao to i to naređenje. Ili, kakva je bila granica kad je Moldavija pripojena toj i toj zemelji. Ne znam koliko će ga to držati - izjavio je ranije Voja.

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading