Celebrity News

Posle toliko godina rekao je KRAJ: Milan Kalinić našao novu sreću, ovo je reakcija njegove supruge

Novi početak Milana Kalinića oduševio mnoge

Posle toliko godina rekao je KRAJ: Milan Kalinić našao novu sreću, ovo je reakcija njegove supruge

Voditelj i glumac Milan Kalinić do sada se oprobao u brojnim tipovima televizijskih emisija i nakon svake zadržao je titulu mnogima omiljenog voditelja. Poslednji format "Preživeli" mnogima je izazvao suze na oči, a sada je došlo vreme za novi početak Milana Kalinića.

Naime, kako nikada nije krio, Milan je veliki obožavalac sporta, a sada mu je za rukom pošlo da ujedini svoje dve velike ljubavi - voditeljstvo i sport.

Ata Images

 

Prvi put u karijeri Milan Kalinić vodiće emisiju o sportu, čemu se veoma raduje, a u ovom, za njega veoma važnom poduhvatu najveću podršku pruža mu supruga Sandra, kao i sin i ćerka, koji znaju da je sport Milanova velika ljubav.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića UPLAKANA zbog DRUGE ŽENE! Milan konačno priznao šta joj je uradio i šta im se dešava u kući

- Mi smo nacija koja mnogo voli sport i ono kako preživljavamo uspehe i neuspehe naših sportista je nešto neverovatno. Mislim da zbog toga imamo kraći životni vek u odnosu na druge nacije u Evropi. U drugim zemljama se prati jedan ili dva sporta, a kod nas svi – kaže Milan Kalinić i ističe da će on i njegov kolega Predrag Popović Pop emisiju voditi na način kao što bi to radili i obični građani i ljubitelji sporta.

Komentari (0)

Loading