Celebrity News

Supruga Milana Kalinića UPLAKANA zbog DRUGE ŽENE! Milan konačno priznao šta joj je uradio i šta im se dešava u kući

Supruga Milana Kalinića uplakana zbog nje

Supruga Milana Kalinića UPLAKANA zbog DRUGE ŽENE! Milan konačno priznao šta joj je uradio i šta im se dešava u kući

Popularni glumac i voditelj nikada nije krio ponos što pored sebe ima ženu kao što je Sandra i da je upravo ona njegov najveći oslonac i podrška u životu. Nakon 17 godina braka, par koji ima ćerku Teu i sina Vuka, zna da je smeh najbolji saveznik sreći i skladu, te je mnoge iznenadilo kada je voditelj nedavno otkrio da je supruga Milana Kalinića prolila more suza i to zbog druge žene.

Pročitajte: Mladina venčanica i detalj na glavi bili su smeli čak i za to vreme - Pogledajte kako su Sandra i Milan Kalinić izgledali na venčanju (FOTO)

Naime, pre nedelju dana novinarka i spisateljica Vesna Dedić promovisala je svoj 16. po redu roman ‘Samo tebe je vredelo sresti’. U prelepom prestoničkom ambijentu održana je promocija na kojoj je ugostila medije, prijatelje, kolege i saradnike, a program je vodio popularni Kalinić.

Ata Images

 

Budući da se promocija poklopila sa košarkaškom utakmicom između Crvene Zvezde i Partizana, a Milan je poznat kao veliki fan crveno-belih čije mečeve ne propušta, svojim prisustvom i ulogom voditelja on je pokazao koliko voli i poštuje književnicu, a uz to je opisao i dočarao kako su romani Vesne Dedić uticali na njegov brak, ali i kako ih doživljava supruga Milana Kalinića.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

- Mnogo volim Vesnu, a najveći je dokaz to što sam ovde, a ne na utakmici - započeo je Kalinić i objasnio kako je zapravo shvatio kakva je Vesna spisateljica:

Instagram

 

- Dubrovnik 2010. godina, odveo sam moju ženu na more, sami nas dvoje. Sve onako lepo, Dubrovnik, dobra klopa, šetnja, ali Sandra svaki dan plače na plaži. Ja pitam: "Šta ti je?", a ona nastavlja da grca i kaže: "Pa Vesna".

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića donela KRAJNJU ODLUKU, menja dom - Par pokušava da se dogovori gde će živeti deca

- Ja okrenem Vesnu i pitam šta to piše, rekoh možda ima neki lik koji liči na mene? I eto, tako sam od Sandre saznao da je Vesna stvarno sjajna i da ona prosto guta njene romane, sve ih je pročitala - rekao je Milan opisujući kako je Vesna Dedić izazvala suze kod njegove žene.

ATA Images

 

Novi roman Vesne Dedić u prodaji je od prošle nedelje, a kako je nedavno sam priznala, čitateljke širom Balkana zaslužne su za to što je uspela da školuje svoju ćerku i na tome će im biti zauvek zahvalna. 

 

Komentari (0)

Loading