Celebrity News

To što joj je bivši muž uradio ostavilo je posledice! Suzana Jovanović o svojoj bolesti godinama je ćutala

Bolest Suzane Jovanović sada je pod kontrolom

To što joj je bivši muž uradio ostavilo je posledice! Suzana Jovanović o svojoj bolesti godinama je ćutala

ATA Images

Pevačica Suzana Jovanović u jednom periodu života prolazila je kroz vrlo turbulentan period. Sa prvim suprugom Radetom Zdravkovićem dobila je sina Danijela, ali sreća je bila kratkog daha. Par se rastao, a Danijel je odlučio da sa ocem prekine svaki kontakt. Sve ovo stvorilo je plodno tle za bolest Suzane Jovanović.

Pročitajte: Povratak stare ljubavi izazvao HAOS - Veliki potres u domu Saše Popovića i Suzane Jovanović, 30 godina pada u vodu

Naime, pevačica, koja je godinama ćutala o svom problemu, nedavno je progovorila i to kao gošća na predavanju genetičara savremenosti, doktora molekularne biologije, ruskog Akademika Petra Garjajevima, koji se bavi uticajem kvantne genetike na DNK i izlečenje ljudi, održano u Ruskom domu u Beogradu, piše "Svet".

Boško Karanović

 

Tada je otkriveno da je bolest Suzane Jovanović vezana za rad štitne žlezde, o čemu je pevačica rekla sledeće:

– Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a ustvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na  štitnu žleždu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima - otkrila je istakavši da je njeno zdravstveno stanje sada dobro.

Komentari (0)

Loading