Celebrity News

Povratak stare ljubavi izazvao HAOS: Veliki potres u domu Saše Popovića i Suzane Jovanović, 30 godina pada u vodu

Autor: | 21/06/2023

Lepe vesti od Suzane Jovanović oduševile

Povratak stare ljubavi izazvao HAOS: Veliki potres u domu Saše Popovića i Suzane Jovanović, 30 godina pada u vodu

Upravo su stigle lepe vesti od Suzane Jovanović.

Saša Popović i Suzana Jovanović pre više od dve decenije jedno u drugom pronašli su srodne duše, a njihova ljubavna priča uspešno odoleva svim izazovima koji su neminovni u svakom dugoročnijem braku.

Pročitajte: Isplivala jedina fotografija prvog supruga Suzane Jovanović - Da li vam Danijel liči na oca?

Bračnu sreću poznatog para ništa nije moglo pokvariti, pa čak ni sukobi do kojih je, kako se pisalo, dolazilo zbog Suzanine pevačke karijere u koju Sale navodno više nije hteo da ulaže novac, međutim da su i na tom polju našli zajednički jezik i da su se supružnici složili i kada je u pitanju ova stavka, govore lepe vesti od Suzane Jovanović koje je sa javnošću podelila.

Naime, iako njen album objavljen pre dve godine za koji je organizovana i glamurozna promocija, kako se priča, nije prošao onako kako su se Saša Popović i Suzana Jovanović nadali, pevačica ne odustaje tako lako od svojih želja i snova, te uveliko priprema nova iznenađenja za publiku.

Pročitajte: Postalo je neizdrživo - Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

- Dragi moji gledaoci "Grand" portala, evo jednog lepog obaveštenja. Nalazimo se na jednom predivnom mestu i za koji trenutak počinjemo sa radom na mom novom spotu. Odnosno na starom-novom spotu za pesmu „Rođeni u pravo vreme“. Uskoro ćete imati priliku da pogledate najnoviji spot za tu pesmu. Volim vas i ljubim vas do neba - rekla je Suzana odlučna u nameri da za nekoliko najvećih hitova snimi potpuno nove spotove.

Saletova supruga na ovom projektku sarađuje sa pravim profesionalcima, pa je tako za kadrove zadužen Dejan Milićević, a sve se snima na nekoliko luksuznih lokacija u Beogradu.

Pročitajte: Sada uživaju u velelepnoj vili, a nekada... Ovo je dom Suzane i Saše Popovića iz '98: Nećete verovati gde su živeli kad su se venčali (FOTO)

Publika je ove lepe vesti od Suzane Jovanović primila sa velikim oduševljenjem, te ne čudi što se pevačica i te kako potrudila da spot za jedan od velikih hitova „Rođeni u pravo vreme“ sada izgleda na svetskom nivou, a to će nesumnjivo biti slučaj i sa ostalim pesmama koje planira da ekranizuje.

Komentari (0)

Loading