Celebrity News

Zar je sad trenutak? Na dan Karleušinog koncerta, sestra Duška Tošića razvezala jezik: Evo šta zaista misli o snaji Jeleni (FOTO)

Sestra Duška Tošića oglasila se na Instagramu

Zar je sad trenutak? Na dan Karleušinog koncerta, sestra Duška Tošića razvezala jezik: Evo šta zaista misli o snaji Jeleni (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša održala je sinoć spektakularni koncert u Beogradu na vodi kojim je još jednom pomerila granice kako u muzici tako i kada je reč o scenskom nastupu, a pored armije fanova i brojnih kolega koji su došli da je podrže, u publici su se našle i njene mezimice Atina i Nika, ali i na iznenađenje mnogih sestra Duška Tošića sa kojom pevačica oduvek neguje sjajan odnos.

Pročitajte: Duškova ćerka Nika neverovatno liči na njegovu sestru Katarinu, a evo zašto je njen odnos sa Karleušom TAKO KOMPLIKOVAN (FOTO)

I pored narušenih porodičnih odnosa i nesuglasica Jelene i oca njenih ćerki koje nisu tajna za javnost, lepa Katarina odlučila je da pop divi pruži nesebičnu podršku, a po svemu sudeći odlično se zabavljala.

Instagram

 

 

Pesma i performans uz pesmu "Abu dabi" posebno su se dopali Duškovoj sestri, pa je snimak podelila na svom "Instagram" profilu, a mnogi su ovo protumačili kao zaista lep gest sa njene strane.

Instagram

 

 

Budući da je sestra Duška Tošića njegova velika životna podrška u svemu, bilo je raznih spekulacija da su njegove razmirice sa Jelenom uticale i na Katarinin odnos sa snajom, međutim sada je svima jasno da one sjajno funkcionišu, te da ljubav i poštovanje koje su izgradile ništa ne može narušiti.

Komentari (0)

Loading