Celebrity News

Prizor će Ani slomiti srce: Rasta na promociju došao sa ćerkom i devojkom, izraz Tarinog lica sve govori

Ćerka Stefana Đurića Raste prvi put u javnosti na promociji filma svog tate.

Prizor će Ani slomiti srce: Rasta na promociju došao sa ćerkom i devojkom, izraz Tarinog lica sve govori

Ata Images

Večeras je u Kombank dvorani održana premijera filma "3211" Stefana Đurića Raste. Film je dobio naziv po ćeliji u kojoj je Rasta boravio dok je bio u pritvoru. Na premijeru su došle brojne poznate ličnosti, ali je najvažniji gost bila ćerka Stefana Đurića Raste, Tara.

Ćerka Stefana Đurića Raste pojavila se prvi put u javnosti odevena u belo i sa dredovima pletenim od končića u boji, a pratili su je otac i njegova devojka, Marija Balaban.

Ata Images

 

Romansa Raste i Marije otpočela je po njegovom izlasku iz zatvora, a kako je nedavno u jednom intervjuu otkirio, poznanstvo sa njom traje duže.Stefan i Marija nerazdvojni su i zaljubljeni, te se ona trudi da sa Tarom izgradi blizak, prijateljski odnos ispunjen ljubavlju, a čini se da joj dobro ide, sudeći na to da devojčica cele večeri nije skidala osmeh sa lica u Marijinom društvu.

Pročitajte: Zagrljaj i neopisive emocije! Ana i Rasta PONOVO ZAJEDNO, mala Tara je najsrećnija! Pogledajte fotke

Mnogi su se pitali šta o ovome misli Ana, koja na promociji filma bivšeg supruga nije bila pristuna, a dosta se pisalo i o Rastinoj odluci da je izbaci iz filmske priče. Ipak, poznato je da su reper i pevačica zbog ćerke u korektnim odnosima, te da joj je drago što je Rastina devojka dobra prema Tari.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading