Celebrity News

Ne zna se koja je lepša: Džejla Ramović sa sestrama na crvenom tepihu, sve oči uprte u njih! (FOTO)

Sestre Džejle Ramović su prave lepotice

Ne zna se koja je lepša: Džejla Ramović sa sestrama na crvenom tepihu, sve oči uprte u njih! (FOTO)

Džejla Ramović važi za jednu od najlepših pevačica u regionu. Međutim, nije ona jedina lepotica koja dolazi iz doma porodice Ramović, smeštenog u mestu Goražde. Lepa Edita Ramović na svet je donela još dve podjednako lepe dame, sestre Džejle Ramović, Lejlu i Šejlu.

Sestre Džejle Ramović domaćoj javnosti postale su poznate kada su je 2019. godine iz nedelje u nedelju posvećeno podržavale na takmičenju "Zvezde Granda", nešto kasnije obe su otvorile svoje "Youtube" kanale i postale veoma popularne influenserke u Bosni i Hercegovini.

Instagram

 

Sestre Džejle Ramović prošle godine stale su na ludi kamen, te se Lejla udala za dugogodišnjeg momka Dina, sa kojim živi u Mostaru, a Džejla za svog izabranika Edina sa kojim život gradi u Sarajevu.

Pročitajte: Dom Džejle Ramović u rodnom Goraždu će vas šokirati - Pogledajte gde je ostavila roditelje da žive dok je ona u Barseloni

Džejla, Šejla i Lejla neverovatno su povezane i jedna drugoj su najveća podrška, a svaki zajednički trenutak posebno im je drag i ispunjen zabavom. Ovoga puta sestre su se zajedno uputile na jedan događaj u Zagrebu, gde su na crvenom tepihu izgledale poput filmskih diva.

Instagram

 

 

Osim savršenih stajlinga i besprekorne lepote, ono što očarava je što sestre Ramović zrače prirodnošću i neverovatno liče jedna na drugu.

Komentari (0)

Loading