Celebrity News

Sve se dogodilo iznenada: Džejla Ramović došla u rodno Goražde ZBOG SVADBE, obučena u belo, okružena deverušama! Prve fotografije

Džejla Ramović devojačko veče organizovala, a pomoć je imala od sestre i kume

Sve se dogodilo iznenada: Džejla Ramović došla u rodno Goražde ZBOG SVADBE, obučena u belo, okružena deverušama! Prve fotografije

Da je Džejla Ramović devojačko veče pripremala bila je strogo čuvana tajna. Iznenađenje koje je pevačica priredila za sestru Lejlu, čije venčanje se bliži, organizovano je na bazenu, a sve je bilo dekorisano s ukusom i merom. 

Pročitajte: Dve godine nakon što joj se sestra verila i ONA je konačno zaprošena: Džejla Ramović objavila lepe vesti, a kakav je tek prsten dobila(FOTO)

Instagram

 

Dva dana pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", buduća mlada, njihove rođake, kuma i drugarice, družile su se u iznajmljenoj kući sa predivnim pogledom, a žurka koja je isto toliko trajala bila je samo uvod u ono kako će svadbeno veselje izgledati.

Pročitajte: Planinski raj za zaljubljene: Evo gde se i sa kim krije Džejla Ramović (FOTO)

Instagram

 

Na trpezi je bilo svega, od pudinga, voćnih salata, preko peciva, torte sa početnim slovom buduće mlade, do šampanjca, dok je najstarija sestra pevačice Šejla bila zadužena za pripremu koktela.

Pročitajte: Nema šanse da ovo ne napravite sami: Recept Džejle Ramović za meksičke takose je jednostavan, a preukusan (FOTO)

Instagram

 

Sve gošče uključujući i Džejlu bile su obučene u belo čime su ispoštovale dres kod. Nažalost, u neko doba glavna zvezda večeri Lejla se razbolela, ali je ubrzo uz lekove, koje joj je doneo budući suprug uspela da prevaziđe i uživa u slavlju.

Pročitajte: Nije mogla dalje: Džejla Ramović hitno operisana, dugo je krila zdravstveni problem (foto)

Instagram

 

Džejla Ramović devojačko veče za sestru organizovala je s puno ljubavi, u šta smo i sami mogli da se uverimo.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading