Celebrity News

Sa tatom u provodu! Fotografije ćerke Aleksandra Radojičića iznenadile: Zar je već ovoliko porasla? (FOTO)

Ćerka Aleksandra Radojičića sa tatom u provodu

Sa tatom u provodu! Fotografije ćerke Aleksandra Radojičića iznenadile: Zar je već ovoliko porasla? (FOTO)

ATA Images

Ćerka Aleksandra Radojičića njegova je kopija. Iako fizički liči na mamu, jedanaestogodišnja Aja Radojičić deli apsolutno sva interesovanja sa svojim tatom, koji joj je najveći uzor i najbolji prijatelj.

Ponosni tata na svom "Instagramu" često objavljuje trenutke sa svojom mezimicom, propraćene tagom "naše vreme". Aja i tata provode nezaboravne trenutke, a sudeći po poslednjim fotografijama uživaju i u zajedničkim izlascima.

Instagram

 

Naime, ćerka Aleksandra Radojičića sa tatom je bila na jednoj dnevnoj žurci, na kojoj je uživala u muzici i u društvu svog oca. Prisutni su mogli da primete da je Aja baš porasla, postala veoma lepa, zrela devojčica, koja karakterno neverovatno podseća na oca.

Pročitajte: Rekla šta ima o budućoj maćehi! Evo šta ćerka Aleksandra Radojičića misli o njegovoj devojci Dunji

Iako o svom privatnom životu retko priča, o svojoj naslednici Aleksandar je nedavno otkrio da je ona pravi tatin sin:

- Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom. Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči - rekao je tada za "Premijeru".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading