Celebrity News

Zet Igora Jurića je ovaj PREZGODNI SPORTISTA: Jedan detalj otkrio šta misli o ćerkinom izabraniku (FOTO)

Zet Igora Jurića je on

Zet Igora Jurića je ovaj PREZGODNI SPORTISTA: Jedan detalj otkrio šta misli o ćerkinom izabraniku (FOTO)

Zet Igora Jurića je ovaj zgodni muškarac...

Kada se Igoru i njegovoj, sad već bivšoj supruzi Mirjani, desila najveća tragedija koja može da zadesi roditelje, njihova ćerka Saška postala im je centar sveta.

Saška je odrasla mlada žena, koja svoj život gradi daleko od radoznalih pogleda. Obožava putovanja, vreme koje provodi sa porodicom i prijateljima, ali i svojim višegodišnjim izabranikom Marijanom Cvetkovićem.

Instagram

 

Potencijalni zet Igora Jurića, markantni, tamnoputi mladić, već nekoliko godina prisutan je u životu porodice Jurić, a na Saškino lice vraćao je osmeh u najtežim trenutcima.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Milene? Ovo je bivša supruga Igora Jurića sa kojom je doživeo najveću životnu tragediju (FOTO)

Marijan je profesionalni sportista iz Bečeja, koji obožava Sašku, a uprkos dugogodišnjoj vezi na njihovim profilima ne postoji nijedna porodična fotografija. Zbog toga se mnogi pitaju da li je Igor Jurić zadovoljan svojim zetom. Ipak, on je odabrao da intimu svoje naslednice ne iznosi u javnost, ali nikada nije krio da je na sve njene izbore u životu veoma ponosan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading