Celebrity News

NESTVARNO JE LEPA! Ovo je Saška, ćerka Igora Jurića, a evo kako se slaže sa maćehom Milenom Popović (FOTO)

Ćerka Igora Jurića je prava lepotica

NESTVARNO JE LEPA! Ovo je Saška, ćerka Igora Jurića, a evo kako se slaže sa maćehom Milenom Popović (FOTO)

Ćerka Igora Jurića, prelepa Saška, čuva svoj život daleko od očiju javnosti. Ipak, kako je svom ocu najveći ponos i životna radost, Igor često objavljuje zajedničke fotografije sa naslednicom, koja očarava njegove pratioce.

- Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog kog mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška - napisao je Igor svojevremeno o svojoj ćerki.

Pročitajte: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Devet godina od kako je njihovu porodicu zadesila strašna tragedija, svi su nastavili sa svojim životom, noseći bol i sećanje na Tijanu duboko u svojim srcima.

Saška je izrasla u prelepu devojku, koja je srećno zaljubljena i živi život ispunjen lepim trenucima. Nakon razvoda roditelja sa oboma je zadržala blizak odnos, odlučivši da nema potrebe da bira strane. I oca i majku podjednako voli i podržava u svim životnim odlukama.

Ipak, pratioce Igora Jurića iznenadilo je što u moru zajedničkih fotografija sa ćerkom, ne postoji nijedna na kojoj je i Milena Popović. Kakav stav ćerka Igora Jurića o Mileni ima, javnosti nije poznato, iako deluje da oca podržava u svemu, te i u emotivnom izboru, koji je napravio.

Pročitajte: Kakva crna bajka! Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno, da li je moguće da se on ovako ponaša prema njoj? (FOTO)

Sa druge strane, Milena je otvoreno govorila da je Igor nova očinska figura u životu njenog sina te da njega i Bogdana veže dubok i posvećen odnos.

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading