Celebrity News

Dosta je bilo! Anastasija Ražnatović prekinula ćutanje: Svekru se obratila ovim rečima! (FOTO)

Svekar Anastasije Ražnatović - svi detalji odnosa

Dosta je bilo! Anastasija Ražnatović prekinula ćutanje: Svekru se obratila ovim rečima! (FOTO)

Svekar Anastasije Ražnatović, Nebojša Gudelj, danas slavi rođendan, a njegov sin tim povodom objavio je do sad neviđene fotografije sa ocem, napisavši kratko i jasno: "Srećan rođendan, šefe!".

Ovim povodom oglasila se i Anastasija koja je uz fotografiju sa tribina, na kojoj ona i Nebojša bodre Nemanju, napisala "Srećan rođendan!".

Instagram

 

Anastasija i Nemanja na ovaj način prekinuli su ćutanje i javnosti jasno stavili do znanja da je dosta bilo nagađanja o njihovom odnosu sa porodicom Gudelj, te da je sve u najboljem redu.

Pročitajte: Šta se ovo dešava u Sevilji - Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Svekar Anastasije Ražnatović inače je sinu bio velika podrška tokom cele karijere, a o tome što ipak više ne žive zajedno Nebojša je imao da kaže sledeće:

 - Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi - ispričao je za medije svekar Anastasije Ražnatović istakavši vaćnost bračnog odnosa, koji su ona i Nemanja počeli da grade.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading