Celebrity News

Dobio dete sa 15 godina mlađom suprugom, a EVO KAKO IZGLEDA bivša žena Miloša Timotijevića, koju je zbog nje ostavio (FOTO)

Bivša žena Miloša Timotijevića izgleda ovako

Dobio dete sa 15 godina mlađom suprugom, a EVO KAKO IZGLEDA bivša žena Miloša Timotijevića, koju je zbog nje ostavio  (FOTO)

Glumac Miloš Timotijević postao je otac preslatkog dečaka u četrdeset osmoj godini života. Njegova supruga Tijana, sa kojom je na ludi kamen stao pre godinu dana, a koja je od glumca mlađa 15 godina, podarila mu je naslednika. 

Podsetimo, pre nego što je sa lepom Tijanom stao na ludi kamen, Miloš Timotijević bio je u braku sa Dunjom.Bivša žena Miloša Timotijevića živela je život daleko od radoznalih pogleda, te ju je javnost upoznala neposredno pred vesti o razvodu.

Instagram

 

Naime, bivša žena Miloša Timotijevića pratila je supruga na putovanje u Parizu, gde je sa Tamarom Krcunović igrao predstavu "Scene iz bračnog života". Na fotografijama sa pomenutog putovanja imali smo prilike da prvi put vidimo misterioznu Dunju.

Pročitajte: KAKAV PAR! Zaljubljeni i nikad srećniji - Miloš Timotijević uživa sa novom suprugom, pogledajte prelepe fotografije iz Portugala

Njih dvoje razišli su se posle 13 godina braka, mirno i dostojanstveno, onako kako su i živeli dok su bili u braku, a glumac je svoju sreću ubrzo zatim pronašao kraj 13 godina mlađe lepotice, sa kojom je na ludi kamen stao posle 40 dana zabavljanja.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Rade

08:00 28.09.2023

Njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom zahvaljujući prvoj ženi a njegov novčanik je pozelenio kada su ga prijatelji upoznali sa mladom i bogatom naslednicom, 🤑🥰🤑💔🤑🤕🤑🎭🤑