Celebrity News

KAKAV PAR! Zaljubljeni i nikad srećniji: Miloš Timotijević uživa sa novom suprugom, pogledajte prelepe fotografije iz Portugala

Druga supruga Miloša Timotijevića život je skrojila u Portugalu

KAKAV PAR! Zaljubljeni i nikad srećniji: Miloš Timotijević uživa sa novom suprugom, pogledajte prelepe fotografije iz Portugala

Luka Šarac

Povratak u Portugal druga supruga Miloša Timotijevića, Tijana Simić priželjkivala je još od venčanja, te se tako pre par dana sa glumcem ona tamo i zaputila. Zemlju smeštenu na samom ćošku Evrope, poznatu po vinima, sirevima i narandžama, zavolela je još kao mala. Njen otac čuveni fudabler Saša Simić svojevremeno je tamo bio angažovan, dok je po okončanju karijere nastavio da radi kao sportski menadžer, zbog čega je cela porodica deceniju i po živela tempom Portugalaca.

Pročitajte: Druga supruga Miloša Timotijevića je srećna žena: Fotografija strasnog poljupca i zagrljaja osvanula na Instagramu, KAKVA JE OVO STRAST

Po svršetku Tijaninog osmog razreda preselili su se u Beograd gde je ona stekla divne prijateljice, a jedna od njih zaslužna je za njeno poznanstvo sa dramskim umetnikom. Uprkos tome što joj je u Beogradu bilo izuzetno udobno i lepo, Portugal druga supruga Miloša Timotijevića nikako nije uspevala da iščupa iz srca, te je tako donela odluku da će mu se kad tad vratiti. 

Pročitajte: Morala je znati za koga se udaje: Pogledajte u kakav stan je Miloš Timotijević doveo svoju novu suprugu, ovde zajedno žive (FOTO)

Prvu priliku videla je u toku studija, te je spakovala kofere i zaputila se u zemlju svog detinjstva, sa namerom da tamo ostane zauvek. Život ju je, međutim, demantovao te je Portugal zbog udaje i braka sa Timotijevićem ona ponovo ostavila.

Instagram

 

 

Na njenu sreću Miloš razume supruginu potrebu da bude deo jedne druge kulture i zemlje, stoga ju je s prvim lepim prolećnim danima tamo poveo.

Pročitajte: Snimak ćete gledati kroz prste! Milica Pavlović u strasnom zagrljaju sveže razvedenog glumca: Stidim se... VIDEO

Malo je reći da Timotijević uživa u obilasku ove divne zemlje, još više čini se u druženju sa tastom koji i dalje dosta vremena provodi u Portugalu gde je doživeo vrhunac svoje karijere. Nije tajna da se glumac izuzetno lepo uklopio i sa ostatkom Tijanine porodice te da ga svi vole i poštuju.

Komentari (1)

Loading
Marija

07:21 27.04.2023

Pa vazda je bilo da je"druga žena " srećnija i da sa novim mužem putuje po svetu,ništa novo...