Celebrity News

Pričali da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu prepisala vilu na Dedinju: Afera kakva se ne pamti

Afera joj od života napravila pakao - Bojana Rajić između bivšeg i sadašnjeg muža

Pričali da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu prepisala vilu na Dedinju: Afera kakva se ne pamti

Instagram

Kada je domaća javnost 2007. godine imala priliku da upozna mladu nadu modelinga, bila je očarana njenom lepotom. Ipak, Bojana Rajić u žižu interesovanja dospela je udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Posle nekoliko burnih godina javnog života i afere koja ju je veoma promenila, Bojana Rajić povukla se iz javnosti, te danas živi povučeni porodični život, čije obrise pokazuje samo pratiocima na svom "Instagram" profilu.

Instagram

 

Gospođa Stojković postala je 2009. godine, a dve godine kasnije Vladimiru je podarila sina Lava. Iako su izgledali kao savršen par, njihov brak se već 2014. godine. Bojanin bivši suprug iznosio je brojne optužbe na njen račun, a manekenka i modna dizajnerka tada se odrekla celokupne imovine, o čemu je javnost sama i obavestila.

Pročitajte: Jesen u Njujorku - Muž Bojane Rajić voljenoj priredio iznenađenje od kojeg zastaje dah, pogledajte porodične fotografije sa odmora iz snova

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega - napisala je tada manekenka na svom Facebook nalogu.

Jedna od glavnih tema, koja je pratila razvod Bojane i Vladimira Stojkovića, bila je njegova tvrdnja da ga je ona prevarila i da je vezu sa sadašnjim suprugom Branislavom Đurđevićem otpočela još kada je bila u braku sa Vladimirom. Podsetimo, u to vreme, pisalo se da je sadašnji suprug Bojane Rajić bio porodični prijatelj nje i njenog tadašnjeg muža Vladimira.

Instagram

 

Bojana je ove tvrdnje oštro demantovala, ali se ubrzo posle razvoda u dnevnoj sobi Branislavove porodične kuće udala za njega i postala gospođa Đurđević. Već 2015. godine oni su dobili sina Vukašina, a Branislav svog naslednika uopšte ne odvaja od Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

Komentari (0)

Loading