Celebrity News

Zavolela fudbalera kad nije imao ništa, rodila mu troje dece, a ljubavnice joj dolazile na vrata: Emiliji Kežman razvod doneo milione

Bivša žena Mateje Kežmana, Emiliji nije dozvolila da se tragovi vremena vide na njenom licu.

Zavolela fudbalera kad nije imao ništa, rodila mu troje dece, a ljubavnice joj dolazile na vrata: Emiliji Kežman razvod doneo milione

Da vreme zaista leči sve rane dokazuje i bivša žena Mateje Kežmana. Emilija Kežman je sa nekadašnjim fudbalskim asom u braku provela čak 11 godina i činilo se da joj razvod nije lako pao.

Posebno, jer su u vezu uplovili još onda kada je Mateja bio na početku svoje igračke karijere. Tada je nosio dres Radničkog iz Pirota, a Emilija je bila srednjoškolka.

Njihovu ljubav je upotpunilo rođenje troje dece, a Emilija je kasnije priznala da je verovala da će on biti čovek sa kojim će da ostari. Međutim, kako je Mateja postajao uspešniji na terenu problemi su postajli sve veći. Zbof njegovih angažmana često su bili razdvojeni, a nesuglasice su pokušavali da reše pune dve godine.

Ipak, kada su shvatili da ne mogu više da nađu zajednički jezik rešili su da nastave život odvojeno. Papire za ravod potpisali su 2015. godine.

Ipak, kraj braka pratile su brojne glasine. Navodilo se da je Mateja bio neveran, čak i da su njegove ljubavnice dolazile Emiliji na kućni prag.

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

Ona je to oštro demantovala tvrdivši da neko tim pričama želi da joj napakosti, uprkos njenoj želji da privatnost čuva samo za sebe. Tvrdila je da sve to snažno utiče na njenu psihu i zdravlje.

Razveli su se sporazumno, a visina alimentacije i podele njegove imovine vredne 15 miliona evra donela je nesuglasice, pa je par bio i na sudu.

PROČITAJTE: Najstariji sin Mateje Kežmana jasno stavio do znanja šta misli o ocu i maćehi

Sve te stvari su daleko iza Emilija i Mateje. Ona vreme mahom provodi u Heceg Novom gde poseduje nekoliko apartmana koje je dobila nakon razvoda od nekadašnjeg fudbalera.

Fotografije na njenom Instagramu svedoče da joj život bez bivšeg muža i te kako prija s obziom da izgleda bolje nego pre dve decenije.

Mateijin život nakon razvoda bio je turbulentan. Iz vanbračne zajednice sa Marijom Perković ima sina Filimona, skrasio se pokraj Tare Šumonje. Nakon venčanja par se povukao iz javnosti, i izgled nekadašnjeg fudbalera značajno se promenio.

Komentari (0)

Loading