Celebrity News

Najstariji sin Mateje Kežmana jasno stavio do znanja šta misli o ocu i maćehi: OVO SU POSLEDICE svega što je uradio njegovoj majci Emi

Najstariji sin Mateje Kežmana krenuo je očevim stopama

Najstariji sin Mateje Kežmana jasno stavio do znanja šta misli o ocu i maćehi: OVO SU POSLEDICE svega što je uradio njegovoj majci Emi

Još u vrtiću najstariji sin Mateje Kežmana krenuo je da se bavi fudbalom. Igrao je za brojne domaće klubove poput Radničkog sa Novog Beograda, BSK Borča i Bačka, međutim pre izvesnog vremena odlučio je da okači kopačke o klin i upiše Akademiju fudbala, smer sportski menadžer. Ideja Lazara Kežmana je da se bavi menadžerskim poslom, što njegov otac danas obavlja i odlično se u tome pokazao.  Cilj mu je da promoviće domaći fudbal i fudbalere u svetu i ka tome polaže sve svoje profesionalne nade.

Pročitajte: Pije i POSTAJE NASILAN, ljubavnice mi dolaze na vrata, dosta mi ga je: Šokantno obraćanje supruge Mateje Kežmana (FOTO)

profimedia

 

Najstariji sin Mateje Kežmana plod je dugogodišnje ljubavi bivšeg fudbalskog asa i njegove supruge Emilije koja mu je podarila još dva naslednika Jakova i Aleksandra. Iako i sam vrlo mlad pokazao se kao odgovoran i zaštitnički nastrojen stariji brat, a posebnu ljubav on gaji prema najmlađem bratu Luki, kojeg je rodila Tara Šumonja, nova Matejina izabranica.

Pročitajte: Mnoge su ga obožavale: Sa njom je Mateja Kežman pronašao mir u prirodi (FOTO)

Instagram screenshot @tara_sumonja

 

Fudbaler i njegova druga supruga na ludi kamen stali su 2018. na Adi Bojani, sa čim Lazar od prvoga dana nije imao nikakav problem. Obožava maćehu, koja mu je po godinama dosta slična, jer je gotovo duplo mlađa od Kežmana, razume je i ona njega, a pomaže joj dosta i oko mališana. Da se maćeha i posinak poštuju i cene svedoči fotografija nastala u toku intimne proslave Lazarevog 21. rođendana. 

Pročitajte: Geni su čudo: Osmogodišnji sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti (foto)

Instagram

 

Najstariji sin Mateje Kežmana od oca i maćehe dobio je tortu i svećice koje je najverovatnije oduvao samo sa jednom željom u mislima, a to je da on i njegova braća budu zdravi i srećni. Lazar osim Aleksandra, Jakova i Luke ima i brata Filimona, kojeg je na svet donela devojka bivšeg sportiste Marija Perković.

Komentari (0)

Loading