Celebrity News

Jedine fotografije unuka Maje Odžaklijevske koji ima autizam će vas dovesti do suza! Luka je njen princ

Unuk Maje Odžaklijevske dečak je prepun ljubavi

Jedine fotografije unuka Maje Odžaklijevske koji ima autizam će vas dovesti do suza! Luka je njen princ

Poznato je da je unuk Maje Odžaklijevske razlog zbog kog se pevačica povukla sa javne scene. Malenom Luki sa svega dve godine dijagnostikovan je autizam, a požrvovana baka sve je učinila kako bi on kroz svoje faze bolesti prolazio što bezbolnije.

Svojevremeno je u jednom intervjuu otkila da je ona lično prepoznala kod dečaka dijagnozu i to tako što je primetila da se skriva na mračna mesta, uglavnom ispod stola i jorgana, dok bi na svaki dodir vrištao. Često je imao histerične napade do zacenjivanja, da bi na kraju pomodreo. 

Pročitajte: Zbog NJEGA je morala da okonča karijeru- Ovo je teška životna priča Maje Odžaklijevske

Sve je to Maju i njenu ćerku dotuklo, ali nisu posustale borile su se. Pevačica se čak u jednom momentu preselila u dom van Beograda i preuzela potpunu brigu o mališanu, koji danas ima devet godina, a pristao je da se sa njom pojavi prvi put pred kamerama.

Mirko Tabašević

 

Po prvi put javnost se mogla uveriti u to kako unuk Maje Odžaklijevske o kojem se toliko pisalo izgleda, a svi su ostali dirnuti koliko je lep, nasmejan i dobroćudan.

printscreenblictv

 

Svu svoju ljubav pop zvezda poklonila je unuku, nažalost u neko doba, budući da je i nju bolest a i starost sustigla morala ga je vratiti ćerki na staranje, ali se gotovo svakodnevno sa Lukom čuje preko video poziva.

Pročitajte: Maja Odžaklijevske - Izgradila sam svoj mir (FOTO)

Tvrdi da je najviše raduje njegov osmeh koji se razvuče preko celog lica kada ga upita "Gde je moj princ?", a budući da dečak ne govori, baba i unuk se pogledima razumeju. 

printscreenblictv

 

Zajedno slušaju Mocarta i jedno drugo leče. 

Komentari (0)

Loading