Celebrity News

Jovana Stojiljković jasna "Treba malo da odahnemo": Goran Bogdan se nije nadao da će sve otkriti tako javno (FOTO)

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana ne prestaje da intrigira domaće medije

Jovana Stojiljković jasna "Treba malo da odahnemo": Goran Bogdan se nije nadao da će sve otkriti tako javno (FOTO)

Boško Karanović

Utisak koji je javnost stekla tokom godina raznih medijskih nagađanja jeste da je veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana na klimavim nogama. Da li je utisak tačan ili pak glumački par samo svojom nezainteresovanošću da bilo šta demantuje ostavlja takav dojam, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Ono što je, međutim, izvesno je da su već šestu godinu oni zajedno, a budući da uveliko zajedno gostuju, odlaze na premijere postoji verovanje da idu ka tome da svoj odnos i ozvaniče.

Instagram

 

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana za sada funkcioniše na dve adrese, u dve različite države i po svoj prilici par odlično odoleva izazovima takvog odnosa.

Pročitajte: Sa njim je trebalo da ode do oltara! Ovaj prezgodni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković: Da li je bolji frajer od Gorana?

Zasigurno im u tome pomažu tehnološka pomagala, socijalne mreže, odnosno video pozivi putem interneta, a nešto više o tome da li je konzument pomenutih sadržaja mlada glumica ispričala je pre nekoliko dana.

Boško Karanović

 

Naglasila je Jovana da nema društvene mreže, ali da dosta vremena provodi na telefonu, poput mnogih drugih, vrlo verovatno zbog Bogdana ali je isto tako napomenula da bismo svi generalno morali od toga malo da predahnemo i posvetimo se živom kontaktu , najpre odlasku u pozorište.

Ona je stalna članica Atelje 212, a nije tajan da je i na filmu i na serijama jedna od angažovanijih glumica.

 

Komentari (0)

Loading