Celebrity News

Sa njim je trebalo da ode do oltara! Ovaj prezgodni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković: Da li je bolji frajer od Gorana?

Bivši dečko Jovane Stojiljković miljenik je žena

Sa njim je trebalo da ode do oltara! Ovaj prezgodni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković: Da li je bolji frajer od Gorana?

Ovaj uspešni sportista je bivši dečko Jovane Stojiljković.

U svim segmentima života, glumica Jovana Stojiljković u poslednje vreme niže uspehe. Karijera joj ide uzlaznom putanjom, publika je oduševljena njenim talentom i za maestralno odigrane uloge samo se nižu priznanja, a kada je reč o emotivnom životu, reklo bi se da je srećnija nego ikad.

ATA Images

 

 

Njeno srce već duže vreme pripada glumcu Goranu Bogdanu sa kojim uživa u svakom provedenom trenutku, a budući da ovaj par budi veliko interesovanje u javnosti, mnogi su smetnuli s uma da je pre ove veze Jovana uživala sa poznatim sportistiom.

Pročitajte: Uz njega lepotica koja mu je OSVOJILA SRCE - Pogledajte fotografiju Gorana Bogdana iz Pule, konačno je jasno šta je bilo sa Jovanom

Gotovo svi su zaboravili da je u glumičinom srcu prethodno bio još jedan Bogdan. Reč je o košarkaškom asu Bogdanu Bogdanoviću koji je našu reprezentaciju nedavno predvodio na Svetskom prvenstvu gde su zabeležili veliki uspeh osvojivši srebrnu medalju.

Ezra Acayan/Getty Images

 

 

Osim što važi za jednog od najboljih igrača, što je na pomenutom takmičenju po ko zna koji put i dokazao, bivši dečko Jovane Stojiljković miljenik je ženske populacije, pa ne čudi činjenica što je povezivan sa mnogim poznatim damama, među kojima je i lepa lepa glumica koja je srca publike osvojila ulogom Sofije u "Južnom vetru".

Pročitajte: BAŠ JE LEPA! Od raskida sa Olgom nismo videli da Bogdan Bogdanović ovoliko pažnje poklanja nekoj ženi (FOTO)

Njihovom poznanstvu posredovala je glumica Jelisaveta Orašanin i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Emocije su planule, pa je par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli,verili su se nakon nekoliko meseci veze i po svemu sudeći imali velike planove.

 

 

Ipak, nakon šest meseci došlo je nepremostivih razlika koje po svemu sudeći nisu uspeli da prevaziđu. Nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj.

Shvativši da neće moći da izrže sve izazove veze na daljinu, rastali se civilizovano i bez teških reči, međutim u intervjuima koje je lepa glumica davala za domaće medije, a u kojima je isticala da joj je sloboda veoma važna, mnogi pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu.

Jakov Simovic

 

 

Nakon što je bivši dečko Jovane Stojisavljević postao i zvanično prošlost, lepa glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi. S druge strane, o košarkaševom ljubavnom životu malo toga je poznato.

Komentari (0)

Loading