Celebrity News

Ima samo 3 albuma, 28 godina, a cela Srbija priča o njoj: Pevačica živela skromno, danas joj se klanjaju

Aleksandra Prijović nekada je bila devojčica sa velikim snovima.

Ima samo 3 albuma, 28 godina, a cela Srbija priča o njoj: Pevačica živela skromno, danas joj se klanjaju

Pošlo joj je za rukom ono o čemu drugi mogu samo da sanjaju. Aleksandra Prijović nekada je i sama maštala da će uspeti da napuni Arenu, a uspela je čak tri puta.

Tri prepuna koncerta o kojima Beograd ne prestaje da govori. Atmosfera je bila prelepa, a utisci se prepričavaju. Njen trijumf je, kako kažu, oni koji je poznaju rezultat dugogodišnjeg marljivog rada.

Aleksandrini roditelji su se razveli dok je bila još devojčica, a ona je nastavila da živi sa majkom koja se trudila da joj ništa ne fali tokom odrastanja. Majci koja je na koncert došla sa svojim emotivnim patnerom se i obratila i javno.

Aleksandra Prijović nekada je maštala o Areni

"Mama da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jednog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko, a vidi nas sada. Mama znam da i ti plačeš", rekla je Aleksandra Prijović majci kojoj je i odnela prvi honorar koji je zaradila kada je imala tek 15 godina.

Pročitajte: Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Naime, Aleksandra je detinjstvo provela u skromnoj kući, nadaleko od centra Belog manastira. Kada bi njena majka morala da radi čuvali su je baka i deka kojima je i danas neizmerno zahvalna na svemu što su za nju učinili. Svoj prvi honorar nije trošila na garderobu već je novac uložila u renoviranje doma.

Promo

 

 

 - Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam tada 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske – ispričala je jednom prilikom Aleksandra koja danas uživa u braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra.

Komentari (0)

Loading