Celebrity News

"Ja više ne mogu…" Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Autor: | 18/11/2022

Odmor Aleksandre Prijović bio je preko potreban

"Ja više ne mogu…" Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Nakon pto je čitavih šest meseci nastupala gotovo svake večeri usput promovišući uspešan album koji je ove godine objavila, pevačica Aleksandra Prijović shvatila je da je telo počelo da je izdaje a i porodične obaveze su se nagomilale. Stoga je popularna Prija rešila da je obavezno da napravi pauzu, te je odredila period od tri sedmice kao vreme isključivo za punjenje baterija. Odmor Aleksandre Prijović usledio je kad više zaista nije imala kuda od umora koji je počeo da se odražava i na njeno zdravlje.

printscreen

 

Stoga, odmor Aleksandre Prijović pevačica ovih dana provodi kod kuće gde se u potpunosti posvetila provođenju vremena sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom. Jedan od detalja koji otkrivaju kako pevačica to vreme sa najmilijima provodi otkriven je na njenom "insta storiju" koji je zatim preneo i Filip a na kojem se vidi kako Aleksandra snima svog supruga dok svira klavir.

- Kakve pesme mi je napravio, jedva čekam da ih čujete - napisala je Aleksandra, a pokazaće se da li je to samo šala ili će se Filip pokazati i kao kompozitor.

Pročitajte: Prijovićki je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Odmor Aleksandre Prijović za sada je samo u okviru njenog porodičnog doma, iako je pevačica poznata po tome što voli da povremeno skokne na toplije destinacije sa svojom porodicom, a jedna od njih je Monte Karlo koji Živojinovići redovno posećuju. Ko zna, možda ovih dana ode i do Katara jer sve otkako je selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi citirao njenu pesmu na nedavnoj press konferenciji mediji se pitaju da li bi Prija u Kataru mogla da bude naša talija.

Komentari (0)

Loading