Celebrity News

"Zapalila sam sveću za tu malu dušicu": Zvezda 90-ih se razvela, pa doživela najveću tragediju

Ivana Banfić razvod je teško podnela, a pravu bol iskusila je kasnije.

"Zapalila sam sveću za tu malu dušicu":  Zvezda 90-ih se razvela, pa doživela najveću tragediju

Koliko snage ima u sebi na teži način iskusila je popularna pevačica. Ivana Banfić razvod je podnela teško, ali pravi gubitak iskusila je nešto kasnije.

Pevačica zbog svog raskošnog glasa i energičnih nastupa devedesetih godina prošlog veka bila je velika zvezda. Ipak, privatni lom razorio ju je sasvim. Kada se nakon 12 godina braka razvela od Roberta Magića bila je uništena, a kako bi ućutkala bol okrenula se alkoholu.

Ivana Banfić razvod teško podnela, a onda je potražila pomoć

Kada je shvatila da više ne može da izađe na kraj sa ovim porokom, 2005. godine se prijavila na klinku za odvikavanje. Uz stručnu pomoć uspela je da prebrodi težak period, a ubrzo joj se ljubav još jednom osmehnula. Udala se za Kruna Ladišića, a onda je ostala i u drugom stanju. Sreća nije dugo trajala - doživela je spontani pobačaj.

"Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir", rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

Pročitajte: Ispovest Ivane Banfić - Došla sam do trenutka u kojem više nisam znala ko sam

Kada je dobila dete potpuno se povukla iz javnosti, a svoj mir je pronašla u mestu koje se nalazi 11 km od Petrinje - Staroj Drenčini, gde živi sa suprugom.

Kako je rekla na tu odluku se odvažila jer oboje vole prirodu, a prijalo joj je da se greje na drva i da pije svežu vodu iz bunara.

Pevačica je težak period ostavila iza sebe, što se vidi i na njenom izgledu koji je besprekoran i u 54. godini.

 

Komentari (0)

Loading