Celebrity News

Kako se posle ovog nastavlja dalje? Najveća tragedija za jednu majku pogodila je Ivanu Banfić

Ispovest Ivane Banfić, o stravičnom gubitku koji je doživela, će vas rasplakati...

Kako se posle ovog nastavlja dalje? Najveća tragedija za jednu majku pogodila je Ivanu Banfić

Ispovest Ivane Banfić o životu i raznim iskušenjima koje je doživela na svom životnom putu navela je, pre nekoliko godina, kada je govorila za hrvatske medije, mnoge da se zapitaju i preispitaju. Život pevačice, koju ovih dana gledamo u rijaliti programu "Survivor" ,  bio je nekada ispunjen brojnim preprekama, a takođe je doživela i veliku bol, od koje se oporavljala.

Naime, Ivana Banfić, u intervjuu pre dve godine za hrvatsko izdanje magazina "Glorija" ,otkrila je da je izgubila bebu, koju se dugo trudila da začne sa suprugom Krunom Ladišićem, sa kojim je prethodno pronašla sreću nakon razvoda od menadžera Roberta Magića.

Pročitajte: ŽIVOT U ŠUMI, KRAJ REKE - Poznata pevačica ČEKA DA SE USELI U KUĆICU OD SLAME! (foto)

 

 

- Bilo je tužno, bolno prihvatanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir -  s tugom u glasu govorila je za pomenuti medij Ivana, koja je doživela sponatni pobačaj.

Ispovest Ivane Banfić će vas rastužiti

Ipak, pevačica nije izgubila nade u borbi sa potomstvo, te je kao kruna njenog braka, nakon velikog gubitka, došao na svet sin Jan.

Pročitajte: Nekad i sad: Kako je Ivana Banfić scenu i svetla reflektora zamenila životom na selu (foto)

 

 

- Suočila sam se s drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. Ali, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru. On je dete koje sve razume - tako i činjenicu da mu je majka velika zvezda.  Rekao mi je neki dan: "Ma joj mama, i ja ću ti biti zvezda, samo kulinarska -dodala je Ivana Banfić kroz smeh, prenosi pomenuti magazin.

Komentari (0)

Loading