Celebrity News

Prva fotografija najstarije ćerke Tome Zdravkovića: Žaklina stigla u Beograd, svi zanemeli kad su je videli

Ćerka Tome Zdravkovića iz prvog braka široj javnosti je nepoznata

Prva fotografija najstarije ćerke Tome Zdravkovića: Žaklina stigla u Beograd, svi zanemeli kad su je videli

Ćerka Tome Zdravkovića, Žaklina Zdravković plod je mladalačke ljubavi muzičara i prve supruge Olgice.

Naslednica slavnog kantautora odavno živi u inostranstvu, ali nije želela da propusti nedavno otvaranje spomenika svom ocu u Skadarliji.

Pročitajte: Radmilo Armenulić do detalja objašnjava šta je sve LAŽ u filmu Toma - Sve ovo nije fer prema mojoj Silvani

Nije tajna da je Toma važio za okorelog boema, Skadarlija je bila jedna od njegovih omijenih večernjih lokacija, nekada je tu nastupao, nekada se sviralo samo za njegovu dušu. 

Bio je dobrotvor, dobar drug, rasipao je novac kada ga je imao, ipak ako je suditi po poslednjim podacima o njemu, izjavama saradnika i prijatelja, nije bio čovek za porodicu, zbog čega se čak tri puta razvodio.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Trudio se koliko je mogao, ali „ciganska duša” koju je stalno isticao da poseduje nije mu dala mira, te kod kuće nije boravio često, samim tim roditeljsku ulogu obavljale su njegove supruge.

Uprkos tome, sin Saša kojeg ima sa poslednjom ženom Gordanom i ćerka Žaklina koju je dobio sa Olgicom ništa mu ne zameraju. Naprotiv, pamte samo lepe trenutke provedene sa njim.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Izuzetno su ponosni što nose njegovo prezime i što i dan-danas ljudi cene njegovo zalaganje za domaću muziku.

Pročitajte: Porodicu Tome Zdravkovića zadesila još jedna nesreća i to baš na godišnjicu njegove smrti

Sašu šira javnost zna, jer se sa majkom Gordanom često pojavljivao tokom promovisanja filma „Toma”. Ćerka Tome Zdravkovića sve donedavno, međutim, ostala je tajna za publiku.

 

 

Ona, naime živi u Holandiji, potpuno je svoj život podredila tamošnjem načinu življenja i razmišljanja, ima dva sina, ali osim FB ne koristi duštvene mreže, a nema ni komunikaciju sa mlađim bratom.

 

 

Navodno su u dobrim odnosima, među njima nema zle krvi, a zašto i bi kada nisu imali šta od nasledstva da dele, ipak ne komuniciraju često, za šta je vrlo verovatno zaslužena udaljenost jer Saša živi u Kanadi.

 

Komentari (0)

Loading