Celebrity News

Koje su škole završili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: On je studirao u Hjustonu, a njeno obrazovanje naglo prekinuto

Koju školu su završili Prija i Filip svakoga interesuje

Koje su škole završili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: On je studirao u Hjustonu, a njeno obrazovanje naglo prekinuto

Boško Karanović

Aleksandra Prijović uspela je da ostvari ono o čemu drugi ne mogu ni da sanjaju. Ima samo 28 godina, a uspela je da napuni čak tri Arene. Javnost danas zanimaju brojni detalji, pa i koju školu su završili Prija i Filip.

Aleksandra Prijović odrasla je u skromnoj kući, nadaleko od centra Belog manastira. Bila je dobar đak, vukovac, međutim veoma brzo je shvatila da će pevanje biti njen životni poziv. Muzički talenat nasledila je od majke Borke koja je nekada i sama nastupala, pa su Priju tada čuvali baka i deka i zbog toga im je i danas neizmerno zahvalna.

ATA Images

 

 

Aleksandra je nakon svršene osnovne škole upisala Drugu srednju školu i završila je redovno tri razreda, a četvrti nije. Kako je sama jednom prilikom rekla, život ju je odveo na drugu stranu, a pevanje je bilo sve ono o čemu je odvek maštala.

Pročitajte Aleksandra Prijović donela odluku koja je šokirala Filipa i celu porodicu (FOTO)

Filip Živojinović je uz oca, teniskog asa Slobodana Bobu Živojinovića, počeo rano da se bavi tenisom. Juniorski prvak Srbije i Crne Gore postao je 2003. godine, ipak obrazovanje nije zapostavio. Nakon završene Britanske internacionalne škole u Beogradu školovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs" u Hjustonu.

Aleksandra i Filip u braku su od 2018. godine,a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar koji je rođen godinu dana kasnije u martu.

Pogledajte još fotografija Prije i Filipa u galeriji ispod.

 

Komentari (1)

Loading