Celebrity News

Bakterija ga je razorila, doktori su mu dali 5 posto šanse: Žena našeg fudbalera o bolesti sina - Verovali smo samo Gospodu

Sin Ane Rajković bio teško bolestan, o čemu je manekenka govorila tek sada

Bakterija ga je razorila, doktori su mu dali 5 posto šanse:  Žena našeg fudbalera o bolesti sina - Verovali smo samo Gospodu

Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održalo krajem 2022. godine u Kataru obeležile su i glasine o neverstvima lepših polovina fudbalera. Na najjačem udaru bila je supruga golmana naše fudbalske reprezentacije Predraga Rajkovića. Sin Ane Rajković zapravo je bio razlog njenog nedolaska u Katar.

Naime, kako se manekenka prvobitno nije pojavila da supruga bodri sa tribina, sumnje su se pojačale, ali ona je ipak došla. Tada je kao razlog svog kašnjenja navela narušeno zdravstveno stanje mlađeg sinaTadije i istakla da je napad na nju bio jedan način da se napadne njen muž.

„Preživeli smo i gore, verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostali koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, malo su se prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam", rekla je Ana tada, a sada je otkrila kroz kakvu dramu je prošla tada.

Pročitajte Zavirite na luksuznu proslavu - Ana i Predrag Rajković proslavili sinu rođendan, a pevala je ova zvezda

„Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5 odsto šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi, ne očekujte previše, rekli su…", piše Ana na svom Instagramu.

„Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi, sine.

Instagram

 

 

Mnogi su iskoristili majkinu „slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše", zaključila je emotivna Ana koja je dobila brojne komentare podrške.

Komentari (0)

Loading