Celebrity News

Ni tri meseca od venčanja Anđela Jovanović obradovala najlepšim vestima! Gagi ne može da dođe sebi od sreće: Fotografije su dokaz

Ćerka Gagija Jovanovićaa objavila najlepše vesti na Instagramu

Ni tri meseca od venčanja Anđela Jovanović obradovala najlepšim vestima! Gagi ne može da dođe sebi od sreće: Fotografije su dokaz

U junu ćerka Gagija Jovanovića izgovorila je sudbonosno „da“ dugogodišnjem izabraniku, atletičaru Mihailu Dudašu.

O predivnom venčanju i slavlju na otvorenom danima se pričalo, a kada se ta etapa završila, naslovi i novinski tekstovi čiji su glavni akteri ćerka Gagija Jovanovića i njen muž ticali su se medenog meseca novopečenih supružnika.

Pročitajte: Gagi Jovanović utehu pronašao u čaši! Ovo su detalji STRAŠNE BORBE - Svi saosećaju sa Brankom i Anđelom (FOTO)

Mada su posle svadbenog veselja dosta putovali, malo su otišli do Nemačke, malo do Budimpešte, malo do Crne Gore, za medeni mesec Mihail i Anđela nisu uspeli da izdvoje vreme.

 

 

Anđela je najavila da će zasigurno posetiti neku egzotičnu destinaciju, na primer Panamu, gde su bili prošle godine, ali dok do tog trenutka ne dođe oboje su fokusirani prvenstveno na njihov odnos, zatim na posao, a naposletku i na prijatelje i roditelje, sa kojima gaje divan prisan odnos pun poverenja, poštovanja i podrške.

 

 

Nije potrebno naglasiti koliko je Anđela, kao jedinica, privržena Branki i Gagiju.

O tome možda i najbolje svedoče fotografije povodom rođendana dramskog umetnika.

Pročitajte: Istina stigla malo posle venčanja! Evo šta je sve Anđela Jovanović za dva i po meseca doživela u braku sa Mihailom Dudašem

Povodom Gagijevog 58. rođendana Anđela je ocu čestitala dirljivom porukom.

 

 

- Tajo moj dobri. Zdrav i srećan bio na mnogaja ljeta - poručila je glumica, čime je raznežila „instangramere“.

Posebno je svima za oko zapala slika rođendanske čokoladne torte, koju je po svoj prilici Branka pripremila slavljeniku, kao i svećice u obliku broja 58 čiji je plamen on verovatno oduvao s željom za zdravljem, što mu je poslednjih godina slaba tačka, a nije isključeno da bi voleo da uskoro dobije i unuka.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading