Celebrity News

Luksuz kakav niste videli do sada: Marijana Mateus proslavila 52. rođendan, haljina sve iznenadila (FOTO)

Rođendan Marijana Mateus protekao je bajkovito

Luksuz kakav niste videli do sada: Marijana Mateus proslavila 52. rođendan, haljina sve iznenadila (FOTO)

Pedeset drugi rođendan Marijane Mateus, ako je suditi po fotkama koje je podelila na "Instagramu", protekao je u zaista sjajnoj atmosferi i odabranom društvu.

Instagram

 

 

Naime, svoj divan dan, kao uostalom i svake godine, kreatorka je želela da obeleži na poseban način, pa je bliske i drage ljude okupila u jednom prestižnom restoranu, a primetno je da se potrudila oko svakog detalja kako bi sebi i prisutnima priredila nezaboravno veče.

Pročitajte: Šta se ovo dogodilo Marijani Mateus?! Najnovije fotografije govore više od 1000 reči, mesecima je ovo krila

Grandiozna proslava protekla je u odličnom raspoloženju uz dobru muziku, pesmu, bogatu trpezu i kvalitetno vino, a tu je bila i prelepa dekoracija od prirodnog raznobojnog cveća.

Instagram

 

Instagram

 

 

Za rođendan Marijane Mateus bile su specialno angažovane i kostimirane igračice koje su na najbolji način podigle atmosferu, a slavljenica je svećice oduvala sa raskošne torte na tri sprata koju je takođe dekorisala u cvetnom maniru. 

Instagram

 

 

Instagram

 

 

Kreatorka je blistala u atraktivnoj beloj mini haljini, koja je savršeno istakla njenu figuru. Iako se odlučila za veoma jednostavnu odevnu kombinaciju, ispostavilo se da je napravila pun pogodak - stoji joj besprekorno, pa je i još jednom dokazala da su godine za nju samo broj.

Instagram

 

 

Pored rođendanskih čestitki i najlepših želja, neizbežni su bili i komplimenti na račun njenog zaista fenomenalnog izgleda, a dame složne u mišljenju da nikad bolje nije izgledala nisu mogle da se ne zapitaju za tajnu Marijanine mladolikosti i lepote.

Komentari (1)

Loading
Kaja

17:19 29.09.2023

Parazit… Zasto nikada nije dala novac u humanitarne svrhe… makar i taj tudj koji koristi i razmeće se