Celebrity News

Anastasija i Gudelj renovirali dom! Sada je pravi porodični kutak, a slika na polici izazvala buru komentara (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja moderno je opremljen kutak u kome caruju ljubav i pozitivne vibracije

Anastasija i Gudelj renovirali dom! Sada je pravi porodični kutak, a slika na polici izazvala buru komentara (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji zahtevao je promenu, u čemu su se tek venčani supružnici složili. 

Budući da je stan bio momački, dekorisan u skladu sa željama sportiste, mlada pevačica poželela je da ostavi svoj pečat, makar promenom nameštaja ili, pak, dodavanjem sitnih detalja, koji su svakako načinili veliku promenu.

Instagram

 

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja sada izgleda potpuno drugačije, čemu svedoče najnovije fotografije objavljene na Instagramu estradne zvezde.

Pročitajte: Ovo je prava istina o odnosu Anastasije i Vanje Gudelj: Fotografije otkrile sve - nagađanjima više nema mesta

Slike doduše oslikavaju samo kako izgleda dnevna soba, ali vidi se da ima dosta Nemanjinih slika sa terena, položenih na svetle police od medijapana. 

Takođe je primetno da centralno mesto u dnevnom boravku zauzima veliki plazma-televizor, kao i ugaona garnitura na rasklapanje.

Instagram

 

 

Evidentno je da je zaljubljeni par tek na početku dekorisanja svog kutka, da će zasigurno biti još korekcija, te da će se Anastasija i time pohvaliti pratiocima. 

Pročitajte: Dosta je bilo! Anastasija Ražnatović prekinula ćutanje - Svekru se obratila ovim rečima! (FOTO)

Nije isključeno da će, ukoliko uskoro budu zasnovali porodicu, čemu se svi nadaju, Anastasija i Nemanja kupiti i kuću, u kojoj će imati više prostora za trćkaranje njihovih naslednika.

Instagram

 

 

Nikome nije promakao detalj na polici: dve Nemanjine slike - u odelu i dresu, pa su se zato mnogi zapitali a gde je tu Anastasija.

Komentari (0)

Loading