Celebrity News

Živi u neviđenom luksuzu, a završila ovu školu: Marijana Mateus je kreatorka, oprobala se i kao spisateljica, a ovo je po obrazovanju

Koju školu je završila Marijana Mateus mnoge zanima

Živi u neviđenom luksuzu, a završila ovu školu: Marijana Mateus je kreatorka, oprobala se i kao spisateljica, a ovo je po obrazovanju

Život Marijane Mateus dostojan je nekog uzbljivog romana. Ona je rešila da brojne dogodovštine kroz koje je prošla podeli s javnošću, pa smo u knjizi „Amouage”, saznali mnoge nepoznate detalje o njoj. Ipak, nije se znalo koju školu je završila Marijana Mateus.

Poslednjih godina je stacionirana u Londonu i odlazi na iste događaje kao članovi britanske kraljevske porodice. Njen život je definicija glamura, a tek poneki zanimljivi deo podeli na svom Instagramu – da vidimo duh pravog džet-seta.

Činjenica je da je uspela mnogo da postigne, a o svom obrazovanju govorila je jednom prilikom ranije.

„Ljudi bi bili iznenađeni kada bi znali da sviram klavir i da sam završila srednju muzičku školu”, rekla je Marijana koja je, kako prenosi Hello!, po stručnoj spremi – protetičar.

Marijana je majka troje odrasle dece, a iza sebe ima dva braka, sa fudbalskom legendom Lotarom Mateusom i biznismenom Miodragom Kostićem. Nedavno je proslavila 52. rođendan kada je pokazala da izgleda tako da mogu da joj pozavide i daleko mlađe devojke.

Instagram

 

 

Ponela je jednostavnu belu haljinu koja joj je savršeno stajala i dokaz je da se uporne vežbe, od kojih Marijana ne odustaje, uvek isplate.

Pročitajte: Porodica na okupu! Sva deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića konačno u javnosti - Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Inače, kreatorka je istinu o početku ljubavi s bivšim mužem otkrila u svojoj knjizi kada je priznala da je Kole, kada su se sreli, bio veren s drugom devojkom.

„Naleteli smo jedno na drugo ispred jedne firme gde je bio parkiran njegov motor. Pitao me je: ‘Kuda, šećeru?‘, a ja sam mu vragolasto odgovorila: ‘Idem po neke slike‘. Na njegovu ponudu da me poveze, uzvratila sam sa: ‘Nema potrebe‘. Bežala sam od muškaraca koji su zauzeti, a on je bio jedan od takvih. Kada smo se drugi put sreli, priznali smo da se jedno drugome mnogo sviđamo, i moja maksima o slobodnim muškarcima polako je počinjala da bledi”, prisetila se prvih momenata ljubavi s Koletom.

„Posle mesec dan zabavljanja on je i dalje vodio dvostruki život. Još je imao obavezu prema svojoj devojci, ali je sa mnom provodio više vremena. Budući da mi je bilo stalo do njega, suočila sam se sa činjenicom da ima verenicu, a ja nepunih sedamnaest godina. Nije mi se činilo da ne zna šta će, ali nije ni mogao odmah da joj kaže, pa sam odlučila da stvar preuzmem u svoje ruke", otvorila je dušu Marijana.

 

Komentari (0)

Loading