Celebrity News

Porodica na okupu! Sva deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića konačno u javnosti: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Autor: | 05/02/2023

Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića ne eksponiraju se javno

Porodica na okupu! Sva deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića konačno u javnosti: Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

Marijana Mateus, kreatora i uspešna poslovna žena poslednjih godina živi u Londonu, a preko društvenih mreža ona nas redovno obaveštava o svojim aktivnostima. Svaki njen potez izaziva ogromnu pažnju, a stavke koje se i danas prepliću po medijima jesu njena dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom. Sa kraljem šećera kako mnogi nazivaju njenog prvog supruga u brak je stupila sa samo 19 godina, ubrzo joj se desila i prva trudnoća i nije se dvoumila da li je za to pravo vreme. Često je isticala kako je srećna što se već u dvadesetim ostvarila kao majka, međutim i nakon toliko godina porodica, tačnije deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića ostala su van dometa javnosti, a samim tim i tema koja je prilično interesantna.

Pročitajte: Nećete je prepoznati ni za tri života! Pogledajte jedinu fotografiju Marijane Mateus i Koleta iz doba velike ljubavi

Privatna Arhiva

 

- Nikada ne pričam o svojoj deci. Oni ne žele da se eksponiraju i ja poštujem tu odluku - o svojim naslednicima Dajani, Aleksandru i Anđeli izjavila je jednom prilikom kreatorka koja je sa nekadašnjim suprugom ostala u prijateljskim odnosima i nakon kraha braka.

Budući da su svoje živote odlučili da vode daleko od znatiželjnih medija, veoma malo informacija o njima je poznato, te su prava poslastica za pripadnike sedme sile retke fotografije koje su dospela u javnost, a na kojima ih možemo videti na okupu.

Pročitajte: Strogo čuvana tajna - Marijana Mateus ponovo postala baka, ćerka Dajana milijarderu rodila još jedno dete

Gloria Martin Candir

 

Iako nisu u punom sastavu, na fotografijama nema tate Koleta, uspomena na kojoj kao veoma mladi Dajana, Andrej i Anđela poziraju u društvu svoje poznate majke, svedoči jednoj srećnoj porodici, a Marijanin osmeh otkriva da je njena lista prioreta oduvek bila jasna - deca, pa sve ostalo.

Pročitajte: Krije se od medija - Ovo je PREBOGATI zet Marijane Mateus, a evo odakle mu MILIJARDE (FOTO)

Gloria Martin Candir

 

Deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića danas su svoji ljudi, i te kako uspešni i ostvareni. Njihova starija ćerka Dajana završila je prestižnu školu "Le Rosej" u Švajcarskoj koju su pohađali članovi kraljevskih porodica i uglednih ličnosti. Tamo je upoznala dečka Damira Ahmetova sa kojim se preselila u London gde su oboje nastavili studije, ona je završila menadžment, a on finansije. Od 2016 godine u skladnom su braku, a njen izabranik inače je naslednik jednog od najmoćnijih Ukrajinaca, oligarha Rinata Ahmetova.

Pročitajte: Posle TOLIKO godina, Marijana Mateus konačno pored zgodnog muškarca! Evo gde su viđeni (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Sin Aleksandar uspešan je poslovni čovek kojem je otac dao puno poverenje u vođenju kompanija dok se o najmlađoj Anđeli najmanje zna. Ona je na svet došla 1997. godine na Floridi. Živi na relaciji Srbija, London i Amerika, gde je završila akademiju dramskih umetnosti.

Pročitajte: Ona je zamenila Marijanu Mateus! Ovo je peta supruga Lotara Mateusa (foto)

Promo

 

Marijana je jednom prilikom rekla da je svoj modni brend osnovala upravo zbog ćerki, čak je i naziv „Andaj“ izveden od njihovih imena, jer kako je često isticala, deca su njeno najveće bogatstvo.

- Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, tako je i danas. U prvom planu su moja deca i sve što se dešava kod njih. Velika je sreća gledati ih kako odrastaju i postaju neverovatni ljudi - rekla je i otkrila koliko su Dajana, Aleksandar i Anđela međusobno slični:

Pročitajte: Tako se to radi - Marijana Mateus ponela asesoar vredan vrtoglavih 15.000 EVRA na nesvakidašnji način (FOTO)

Instagram

 

- Izuzetno se razlikuju, karakteri su im potpuno različiti. Oni su izuzetno dobra i vaspitana deca, time se najviše ponosim. Podržavaju me u svemu što radim, kažu mi ono što misle, veoma su direktni i korektni, i srećna sam što su takvi.

Komentari (2)

Loading