Celebrity News

Anastasija Ražnatović OVE NAMIRNICE zaobilazi u širokom luku! Evo šta doručkuje kako bi uvek imala ravan stomak (FOTO)

Ishrana Anastasije Ražnatović - saveti za vitku liniju

Anastasija Ražnatović OVE NAMIRNICE zaobilazi u širokom luku! Evo šta doručkuje kako bi uvek imala ravan stomak (FOTO)

Jedna od najlepših pevačica na javnoj sceni Anastasija Ražnatović nije uvek imala besprekornu liniju. Svojevremeno ishrana Anastasije Ražnatović nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se za kratko vreme ugojila 20 kilograma. O procesu mršavljenja nedavno je govorila, te otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak tri godine.

Pročitajte: Luksuzna vila na obali mora - Evo gde se useljavaju Anastasija i Gudelj, Cecina ćerka pokazala da baš ima ukusa da odabere

Naime, tokom puberteta Anastasija se borila sa emotivnim krizama, a utehu je nalazila u hrani. U to vreme ugojila se čak 20 kilograma, a ishrana Anastasije Ražnatović onda je postala drastično drugačija kako bi izgled dovela do perfekcije.

Instagram

 

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – otkriva ona.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako:

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja s povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Instagram

 

 

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad, popijete čašu vode s limunom kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

Komentari (0)

Loading