Lifestyle

Olivera Kovačević se prepolovila! Svaka koščica joj se vidi, obrazi upali, fanovi zabrinuti: Šta si to, ženo, sa sobom uradila (FOTO)

Olivera Kovačević smršala - svi bruje o njenom izgledu

Olivera Kovačević se prepolovila! Svaka koščica joj se vidi, obrazi upali, fanovi zabrinuti: Šta si to, ženo, sa sobom uradila (FOTO)

Miloš Nadaždin

Da je Olivera Kovačević smršala, i to drastično, dosta se pisalo proteklih meseci. Bivša urednica zabavnog programa Javnog servisa prionula je na režim ishrane propisan od strane prijatelja nutricioniste koji je istovremeno zadužen za njenu fizičku spremu.

Dugo Olivera sa njim sarađuje, ali kako s godinama dobija sve veća profesionalna zaduženja i svakim danom sve više radi, okolnosti su dovele do toga da nije uspevala baš svaki put da se osloni na njegove savete.

Olivera Kovačević i Borko Stefanović, Instagram

 

To je rezultiralo time da je njena kilaža varirala. Nikada to, doduše, nije bilo zabrinjavajuće, naprotiv mnogi su tvrdili da joj punije lice, ruke i noge lepše stoje.

Pročitajte: Lepe vesti stižu iz doma Olivere Kovačević! KONAČNO je drži u rukama! Svi čestitaju (FOTO)

Budući da ima manekensku visinu dobrim delom to je imalo smisla, ali očigledno samo kod voditeljkinih fanova. Ona je, međutim, insistirala na tome da se vrati na devojačku kilažu, što je u jednom trenutku i postigla.

Ponosno se tada fotografisala za lifestyle magazine, Story prvenstveno,  a umela je u intervjuima i da se pohvali da josle nekoliko meseci odricanja i strogog režima treniranja konačno može da uđe u komade koje je nosila s početka karijere.

 

 

Kako je ona tada izgledala najbolje svedoči fotografija nedavno objavljena na njenom Instagramu. Zapravo, stiče se utisak da je reč o staroj slici na kojoj je Olivera znatno mlađa nego danas, a znatno je i mršavija.

Zasigurno u svom domu u srcu prestonice poseduje čitave albume iz perioda studija i profesionalnih početaka, a da li će se udostojiti da i njih objavi javno vreme će pokazati.

 

 

Ono što je izvesno je da Olivera danas, uprkos šestoj deceniji u koju je zagazila, izgleda lepše nego u pomenutom periodu iz prošlosti.

 

 

Komentari (0)

Loading