Celebrity News

Srpska glumica živela u kontejneru od 12 kvadrata, a onda je stigla najlepša vest: Poznatom paru život se promenio u jednom času

Kuća Nevene Vukes sada odiše toplinom

Srpska glumica živela u kontejneru od 12 kvadrata, a onda je stigla najlepša vest: Poznatom paru život se promenio u jednom času

 Glumica koja se proslavila ulogama u serijama „Vojna akademija“ i „Švindleri“ oduvek je maštala da će imati ljubav kakvu imaju njeni roditelji. Sreću je pronašla pokraj pevača Marka Vukesa. Onda je usledila velika nesreća - kuća Nevene Vukes i njenog supruga razorena je u zemljotresu.

Glumica i pevač venčali su se 2017. godine u Mariji Bistrici, mestu u kome je pevač odrastao. Tako su zaokružili dve i po godine dugu ljubavnu priču o kojoj su oboje maštali.

– Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas iako se ništa posebno ne menja u našem životu. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra, nadam se, i prema našoj deci – rekla je tada za „Gloriju“ Nevena.

Pročitajte: Kuća puna radosti! Sinovi Seke Aleksić presrećni, ONA je KONAČNO TU! (FOTO)

Njihovu idilu uzdrmao je zemljotres koji je u martu 2020. godine pogodio Hrvatsku. Oni su bili jedni od mnogih koje je ova katastrofa ostavila bez krova nad glavom. Mesecima su živeli u kontejneru od 12 kvadrata koji im je dodelila opština, a posle nekog vremena kada su se oporavili počeli su da grade svoju kuću.

Ipak, najlepša vest stigla je 2021. Glumica je naredne godine u februaru na svet donela sina kome su dali ime Teodor, koji je njihova najveća radost.

 

Komentari (0)

Loading