Celebrity News

Na sceni se grlile i plakale, a ovako se slažu! Fanove iznenadilo kako se Prija obraća Lepoj Breni

Odnos Lepe Brene i Prije više nije tajna

Na sceni se grlile i plakale, a ovako se slažu! Fanove iznenadilo kako se Prija obraća Lepoj Breni

Ata Images

Aleksandra Prijović obara sve rekorde. Tri pune beogradske Arene, u Zagrebu je prodala četiri i najavila petu. O njoj ne prestaje da se priča, ali sve zanima odnos Lepe Brene i Prije.

Na drugom koncertu u Beogradu Brena se pojavila sa zakašnjenjem, baš kao prava diva. Zajedno su pevale na sceni, grlile se i plakale, a mlada pevačica je otkrila da je upravo od Brene dobila ogromnu podršku.

- Rekla mi je: „Samo se opusti, sve će to biti super, uživaj, ovo je tvoje veče, narednih dana samo uživaj.“ Krenule smo s probom, ja joj kažem: „Beki, ja ću da padnem u nesvest kada vi izađete“. Ona  je tada počela da se smeje, a kada je izašla, tako me je snažno zagrlila i počela da plače da sam pomislila da ću stvarno da padnem u nesvest - ispričala je Aleksandra koja uživa u svom velikom uspehu.

Pročitajte: Koje su škole završili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - On je studirao u Hjustonu, a njeno obrazovanje naglo prekinuto

Uz nju je uvek suprug Filip, sa kojim uživa u odgajanju njihovog sina Aleksandra koji je nasledio muzički talenat od majke. Iako retko objavljuje privatne fotografije, Prija nije mogla da odoli a da ne pokaže kako njen sin svira klavir.

- Spavate li mirno, drugari muzičari - predivnim prizorom i šaljivim komentarom oglasio se Filip na Instagramu i svima stavio do znanja da je zvezda rođena.

Instagram

 

 

- Ljubav mamina - prokomentarisala je odmah ponosna mama, oduševljena što njen sin tako mali pokazuje interesovanje za muziku.

 

Komentari (0)

Loading